Klein zwembad in de grond
2 min. leestijd

Klein zwembad in de grond

Heeft u een kleine tuin en wilt u graag een klein zwembad in de grond? Of heeft u een grote tuin maar wilt u niet te veel plaats vrij maken voor een zwembad? In dit artikel bespreken we de mogelijkheden van een klein zwembad in de grond.

Voordelen van een zwembad in de grond

Een inbouwzwembad heeft ten opzichte van een opzet zwembad de nodige voordelen. Om u een beeld te geven nemen we ze met u door.

Geen horizonvervuiling

Eén van de voordelen van een zwembad in de grond is dat uw horizon niet vervuild raakt. Dat wil zeggen dat het uitzicht of bepaalde delen van de tuin niet verstoord en onderbroken wordt. Een zwembad in de grond zit namelijk in de grond verwerkt waardoor het uitzicht hetzelfde blijft als voordat u een zwembad had.

Luxe plaatje

Een ingegraven zwembad zorgt voor een luxueuze uitstraling. De tuin krijgt hierdoor meer smoel waardoor u en uw gasten het heerlijk vinden om in uw tuin te vertoeven.

Niet jaarlijks opzetten

Een ander voordeel is dat u het zwembad niet jaarlijks hoeft op te zetten. Een inbouw zwembad of ingegraven zwembad is blijvend, dit scheelt u in het voorjaar/zomer enorm veel tijd en energie. Hierdoor kunt u sneller genieten van het frisse zwembadwater.

inbouw zwembad

Makkelijker instappen

Een zwembad in de grond is veel makkelijker met instappen. U hoeft niet eerst een trappetje op voordat u het zwembad kunt betreden. Hierdoor is de kans op een val of ongeluk een stuk kleiner. Daarnaast kunt u een stuk comfortabeler wennen aan de temperatuur van het water.

Meer mogelijkheden

Een inbouwzwembad heeft ook veel meer mogelijkheden. Denk maar eens aan luxe zwembadverlichting of aan een zwembadoverkapping. Ook glijbanen en duikplanken behoren tot de mogelijkheden.

Aanleg klein zwembad

Wilt u graag een klein zwembad in de grond en loopt u nog rond met allerlei vragen? Zoekt u een bedrijf die u kan voorzien van advies? Of zoekt u een hoveniersbedrijf die bekend is het met ontwerpen en aanleggen van kleine zwembaden? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel is voornamelijk actief in Zeeland, delen van Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en het zuidelijke deel van Noord-Holland. In deze regio’s leggen wij jaarlijks meerdere zwembaden aan. U kunt hierbij denken aan kleine zwembaden maar ook grote zwembaden. Met al deze ervaring zijn wij er van overtuigd dat wij ook uw zwembad project tot een goed einde kunnen leiden.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down