arrow_drop_up arrow_drop_down

Luxe tuininrichting  

Heeft u een mooie tuin en wilt u deze graag luxe ingericht hebben? Zoekt u naar ideeën om uw tuin luxe in te richten? In dit artikel nemen we een paar voorbeelden met u door.

Grote of kleine tuin

Er wordt wel eens gedacht dat alleen een grote tuin een exclusieve uitstraling kan hebben. Maar dat is niet waar. Zo kan een kleine stadstuin een luxe uitstraling hebben maar kan een grote villatuin deze ook hebben.

Een tuin krijgt een luxe uitstraling door de materialen die zijn gebruikt. Dat zit hem niet zo zeer in de grote van de tuin.

Verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren wordt met name in kleine tuinen steeds populairder. Het maakt van uw tuin een prachtig groen geheel maar het bespaart ook een hoop ruimte. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld meer plek voor een terras. Deze manier van tuinieren is zeer aan te raden en in veel gevallen een echte eyecatcher.

Binnen en buiten verbinden

Het wordt steeds belangrijker om binnen met buiten te verbinden. Hierdoor wordt het fijner om de tuin te zitten maar het wordt ook fijner om buiten te zitten. De verbinding maakt een grotere leefruimte. Om de tuin te verbinden raden we aan om te kijken naar producten die het mogelijk maken om hele dagen buiten te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van vuurtafels, vuurkorven of heaters.

luxe vuurtafel als tuininrichting

Verlichting in de tuin

Tuinverlichting mag absoluut niet ontbreken. Het is een cruciaal onderdeel van de inrichting van de tuin. Het zorgt dat u ook in de avonduren van de tuin kunt genieten. Daarnaast maakt het uw tuin veiliger, dit vanwege het simpele feit dat inbrekers niet graag in de spotlights staan.

Investeer in tuinmeubelen

Bij het kopen van een paar goede tuinmeubelen zijn er een paar dingen belangrijk. De eerste is natuurlijk dat deze goed zit. U wilt tenslotte tot rust kunnen komen en dan is een bank of stoel die comfortabel zit een absolute must. Maar naast dat is het ook belangrijk dat deze er goed uit ziet. Er zijn wat dat betreft heel veel mogelijkheden en ons advies is om te kijken naar tuinmeubelen die aansluiten bij uw tuinstijl.

Exclusieve boom of kunstwerk

Een prachtige en exclusieve boom of kunstwerk kan de tuin een stuk exclusiever doen lijken. Als u bezig bent met het inrichten van uw tuin raden we aan om hiernaar te kijken. Logischerwijs is het belangrijk om te kijken naar de grote van het product. Uiteindelijk moet het doel zijn dat de boom of het kunstwerk subtiel aanwezig is. Of te wel, het mag absoluut in het oog springen maar het moet niet overheersen.

luxe boom

Niet te veel doen

Voor een exclusieve tuininrichting is het van belang om niet te veel te doen. Een tuin die volgebouwd is met allerlei zaken wordt er vaak niet exclusiever op. Hou dit goed in uw achterhoofd en denk daarom goed na over wat u in de tuin wilt hebben.

luxe tuininrichting

Hulp bij ontwerp, aanleg en inrichting

Hoveniersbedrijf Tuinier heeft door de jaren heen meerdere luxe tuin ontworpen en aangelegd. Ook hebben wij honderden mensen geholpen met het luxe inrichten van bestaande tuinen. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening?

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

Reactie plaatsen

We maken gebruik van cookies