Tuinontwerp en aanleg in Rotterdam Nesselande
5 min. leestijd

Tuinontwerp en aanleg in Rotterdam Nesselande

Bent u woonachtig in Rotterdam en woont u in de wijk Nesselande? Wilt u graag uw tuin renoveren of opnieuw laten aanleggen en zoekt u een hoveniersbedrijf die u hierbij kan helpen? Hoveniersbedrijf Tuinier bestaat al meer dan 15 jaar en heeft door de jaren heen 500+ tuinen ontworpen en aangelegd in Rotterdam.

Tuinontwerp in Rotterdam Nesselande

Tuinrenovatie en tuinaanleg begint altijd met een tuinontwerp. Het tuinontwerp zorgt ervoor dat u vooraf een duidelijk beeld krijgt van hoe uw tuin eruit komt te zien.

Bijkomend voordeel van een gedegen tuinontwerp is dat er over alle details goed wordt nagedacht. Hierdoor voorkomt u dat er essentiële zaken vergeten worden, waardoor de tuin van uw dromen daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden.

tuinontwerp rotterdam Nesselande

Tuinmogelijkheden

Er is heel veel mogelijk bij tuinrenovatie en tuinaanleg. Vrijwel alle tuinwensen kunnen worden ingevuld. We nemen een paar populaire opties met u door.

Tuinverlichting

Het aanleggen van tuinverlichting heeft meerdere voordelen. In een tuin zonder tuinverlichting valt ’s avonds, wanneer het donker wordt, doorgaans een groot deel van de tuin weg. Door het installeren van tuinverlichting lost u dit probleem op. Zo heeft u overdag en ’s avonds maximaal tuinplezier.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat tuinverlichting bijdraagt aan de veiligheid van uw woning. Het weert ongewenste gasten die liever niet in de spotlight staan.

aanleg tuinverlichting in Rotterdam Nesselande

Aanlegsteiger, vissteiger of zwemsteiger

In Rotterdam Nesselande is er veel water. Er zijn dan ook veel woningen waarbij de tuin aan het water ligt!  Om maximaal plezier uit uw tuin te halen is het aan te raden om een aanlegsteiger, vissteiger of zwemsteiger aan te leggen.

aanleg steiger tuin in Nesselande

Zwembad of zwemvijver

De zomers in Nederland worden steeds warmer. We zien dan ook een toename in het aantal inbouw zwembaden of zwemvijvers. Zo kunt u uw eigen tuin afkoelen of baantjes trekken.

aanleg zwembad in Rotterdam Nesselande

Voorbeeld van zwembad aanleg door Hoveniersbedrijf Tuinier

Terras aanleg

Wilt u een heerlijke plek om te zitten? Het aanleggen van een terras kan op verschillende manieren. Allereerst is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de ligging van uw tuin. De ligging van de tuin bepaald de lichtinval. Door hier rekening mee te houden sluit het terras volledig aan bij uw wensen.

Verder zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Kiest u voor een terras met keramische tegels, vlonders of betonbestrating?

Naast dat kunt u kiezen voor een open terras, maar het is ook mogelijk om een zitplaats onder een veranda, pergola of overkapping te creëren.

bestrating van terras in Rotterdam Nesselande

Houtbouw

Hout is een materiaal wat in verschillende soorten te verkrijgen is. Hout zie je in heel veel tuinen terug. Denk aan vlonders, hekwerken, schuttingen, overkappingen, pergola’s en tuinhuizen.

bouw van houten constructie in Rotterdam Nesselande

Erfafscheidingen

Er zijn veel verschillende huizen in Rotterdam Nesselande. Zo zijn er appartementen met balkon, penthouses met dakterras, 2 onder 1 kap woningen, rijtjeswoningen en nog veel meer.

En of het nou een nieuwbouwwoning of een bestaande woning met tuin betreft. In vrijwel elke tuin wordt er een erfafscheiding aangelegd.

Er zijn veel verschillende soorten erfafscheidingen. Voorbeelden daarvan zijn schuttingen, hekwerken, hagen, begroeide pergola’s en bomen.

aanleg erafscheiding rotterdam Nesselande

Ontwerp en aanleg van dakterras en balkon

Veel woningen in Rotterdam Nesselande hebben een balkon of een dakterras. In sommige gevallen zelfs in combinatie met een tuin. Het is zonde als u het dakterras of balkon laat voor wat het is. Tegenwoordig zijn er namelijk ontzettend veel voordelen als het gaat om inrichting van dakterras en/of balkon.

aanleg dakterras Rotterdam Nesselande

Hoveniersbedrijf Rotterdam Nesselande

Zoekt u een hoveniersbedrijf in Rotterdam Nesselande? Hoveniersbedrijf Tuinier is al meer dan 15 jaar actief in Rotterdam. Door de jaren heen hebben we in Rotterdam honderden tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachtig in Rotterdam Nesselande en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen te allen tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

 

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down