Subsidie

Voor 2018/2019 geeft de gemeente Capelle aan den IJssel subsidie op de aanleg van een groen sedum dak of een groene gevel! Wij, gespecialiseerd in het aanleggen van sedumdaken, zijn u graag van dienst.

Subsidievoorwaarden

In onze gemeente kunt u subsidie krijgen voor de aanleg van een groen dak. De belangrijkste subsidievoorwaarden van de gemeente Capelle aan den IJssel zijn:

  • De bijdrage voor een groen dak bedraagt € 25,- per m2. De kosten voor een bouwkundig onderzoek worden tot een maximum van € 250,- vergoed
  • Het maximale subsidiebedrag inclusief kosten voor bouwkundig onderzoek bedraagt € 1.500,- per aangevraagd object (groen dak)
  • Het subsidiebedrag is maximaal 90% van de totale kosten van de aanleg van een groen dak

De datum van ontvangst van een volledige aanvraag om subsidie geldt als datum van binnenkomst. Toekenning van de subsidie vindt plaats op basis van binnenkomst van een volledige subsidieaanvraag. De formulieren zijn af te halen bij de afdeling Publiekzaken.

Wij komen graag het dak bij u opnemen om daarna een offerte te kunnen uitbrengen!

Wij helpen u graag!

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contactinformatie

Van der Giessenweg 6c
2921 LP Krimpen aan den Ijssel

0180 55 46 66

info@hoveniertuinier.nl