Dakterras penthouse

Dakterras penthouse

Heeft u een prachtig penthouse met dakterras? En wilt u graag uw dakterras opnieuw laten aanleggen of laten renoveren? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar honderden dakterrassen van penthouses ontworpen en aangelegd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen het in dit artikel met u door.

Aanleg exclusieve dakterrassen

Een penthouse is een exclusief appartement en een exclusief appartement verdient een exclusief dakterras. Maar welke aspecten maken een dakterras exclusief?

Groot dakterras

Exclusieve dakterrassen bij penthouses zijn vaak groot van stuk. Groter dan een gemiddeld dakterras. Een groot dakterras zorgt voor veel leefomgeving en brengt veel mogelijkheden met zich mee.

Dakterras penthouse

Ondergrond

Het leggen van keramische tegels zorgt voor een heel luxe aanzicht. Keramische tegels op een dakterras heeft meerdere voordelen, denk aan:

  • Fijne structuur
  • Kras bestendig
  • Duurzaam product
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ziet er prachtig uit

Ook hardhouten vlonders of de combinatie van vlonders en keramiek passen uitstekend bij een terras met exclusief karakter.

Tuinverlichting

U wilt uiteraard ook ’s avonds genieten van uw prachtige dakterras. Het is zonde als er een groot deel van het terras wegvalt omdat het donker is. Door tuinverlichting te installeren betrekt u donkere delen weer bij u dakterras waardoor u zowel ’s avonds als overdag optimaal plezier uit uw dakterras haalt.

Zwembad en tuindouches

Exclusieve woningen en luxe dakterrassen zijn vaak voorzien van exclusieve en luxe voorzieningen. Denk aan zwembaden en tuindouches. Ook zien we regelmatig jacuzzi’s terug op dakterrassen als deze.

Dakterras penthouse

Luxe toegang

Een toegang zorgt ervoor dat u het dakterras op kunt. Er zijn verschillende soorten toegangen denk aan een dakhuis, dakluik en openslaande deuren. Met name de openslaande deuren en het dakhuis kan het dakterras een exclusief karakter geven.

 Meubilair

Een prachtig ogend dakterras is mooi maar het moet ook een plek zijn waar u graag vertoeft. Daarom is het belangrijk om fraai meubilair te kiezen. Denk aan:

  • Fraai en en lekker zittend tuinmeubilair
  • Tuinhaarden en tafelhaarden
  • Robuuste parasols
  • Schaduwdoeken

Buitenkeuken

Op een warme zomerdag buiten koken? Waarom niet? Er zijn prachtige buitenkeukens te verkrijgen die in praktische zin en in optische zin iets aan uw dakterras toevoegen.

Dakterras penthouse

Overkappingen en veranda’s

Een overkapping of veranda van aluminium of hout mag echt niet ontbreken. Vaak wordt hieronder een prachtig terras gecreëerd om urenlang te vertoeven. U kunt de overkapping en veranda zo luxe maken als u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een aansluiting voor audio en geluid.

Hoveniersbedrijf: aanleg exclusieve dakterrassen

Bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van exclusieve dakterrassen? Heeft u een penthouse en wilt u een dakterras wat aansluit bij uw woning? Hoveniersbedrijf Tuinier kan u hierbij helpen! Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel dakterrassen ontworpen en aangelegd.

Wij weten van de hoed en de rand, en weten hoe om te gaan met de bijbehorende uitdagingen! Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel en zijn doorgaans actief binnen een straal van 75 kilometer (uitzonderingen daargelaten). Veel dakterrassen die door ons zijn aangelegd zijn terug te vinden in Rotterdam, den Haag, Utrecht, Capelle aan den IJssel, gemeente Krimpenerwaard en Gouda. Ook in Amsterdam hebben we exclusieve dakterrassen aangelegd.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachtig in Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

hoveniersbedrijf rotterdam

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook