arrow_drop_up arrow_drop_down
Dakterras steigervilla

Dakterras steigervilla

Heeft u een steigervilla in Rotterdam Nesselande en wilt u uw terras of dakterras graag renoveren of opnieuw aanleggen? Zoekt u een hoveniersbedrijf in de buurt die dit voor u kan realiseren? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar meer dan 500 dakterrassen ontworpen en aangelegd.

Wat is een steigervilla?

Een steigervilla is een villa die op het oog in het water drijft. Dit is echter niet het geval, want de villa wordt gedragen door een steiger. Dat is ook de reden waarom het een steigervilla wordt genoemd.

Heeft een steigervilla een tuin?

Het antwoord hierop is ja en nee. De woning heeft geen tuin zoals dat bij een woning aan land het geval is maar het heeft wel een prachtige ruimte om buiten te zitten. Daarnaast hebben veel steigervilla’s nog een terras op hoogte. Ook wel een dakterras genoemd.

Ontwerp, aanleg en onderhoud terras

Bent u in het bezit van een prachtige steigervilla en zoekt u een hovenier die uw terras volledig naar wens kan maken?

Het aanleggen of renoveren van een terras begint altijd met een ontwerp. Het ontwerp vormt de basis van het project. Hierdoor heeft u vooraf inzicht in het uiteindelijke resultaat. Alle wensen die u heeft zijn vooraf in kaart gebracht en worden in het ontwerp meegenomen.

De mogelijkheden zijn enorm. We nemen een paar sprekende en prachtige mogelijkheden met u door:

Tuinmeubelen en inrichting

Een woning aan het water is werkelijk prachtig. Zeker op warme zomeravonden nodigt het enorm uit om zo lang mogelijk buiten te zitten. Uiteraard wilt u voorkomen dat u niet lekker zit of dat het terras er enigszins kleurloos uitziet. Daarom is het belangrijk om te kijken naar kwalitatief goede tuinmeubelen die goed en comfortabel zitten.

Verder is het aan te raden om kritisch te kijken naar de inrichting van het terras. Het toevoegen van tafelhaarden en grote bloempotten met kleurrijke planten, kan het terras een prachtig aanzicht geven.

aanleg en inrichting terras steigervilla

Verlichting

Verlichting kan eigenlijk niet ontbreken op het terras van een steigervilla. Belangrijk is dat er gekozen wordt voor subtiele verlichting waardoor de sfeer van uw woning niet wordt verminderd.

Het grote voordeel aan tuinverlichting is dat het uw terras in het donker groter doet lijken. Doorgaans vallen de hoeken op een donkere avond weg maar door goed te kijken naar het tuinverlichtingsplan lost u dit probleem op.

Wellness

We zien steeds vaker dat mensen voor wellness producten in de tuin kiezen. Dit is ook goed mogelijk op een (dak) terras. Een veel gekozen product is bijvoorbeeld een jacuzzi. Ziet u zichzelf al zitten?

Hoveniersbedrijf in de buurt van Nesselande

Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel is met grote regelmaat actief in Rotterdam (Nesselande). Door de jaren heen hebben we veel villatuinen, kleine tuinen, dakterrassen, groendaken en zwembaden aangelegd.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen te allen tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

Reactie plaatsen

We maken gebruik van cookies