Dakterras den Haag

Woont u in den Haag en heeft u een dak waar u een terras op wilt aanleggen? Of heeft u een bestaand dakterras en wilt uw dakterras renoveren of opnieuw laten aanleggen? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel is specialist als het gaat om daktuin ontwerp en daktuin aanleg.

Kan ik een dakterras laten aanleggen?

Niet ieder dak is geschikt voor een terras. Sommige daken zijn niet sterk genoeg. Een dak moet 250 kilogram per vierkante meter kunnen dragen. Dat is de norm op het moment dat u besluit om een dakterras aan te leggen.

Ontwerp dakterras in den Haag

Het aanleggen en renoveren van dakterrassen is specialistisch en vakkundig werk. Elk project begint met een goed, gedegen en uitgedacht ontwerp. Een dakterras ontwerp is van cruciaal belang. Het zorgt ervoor dat u tijdens of na het project niet voor nare verassingen komt te staan. Denk aan:

  • Constructiefouten
  • Verkeerde afmetingen
  • Terras sluit niet aan bij u wensen

aanleg dakterras en daktuin in den Haag

Mogelijkheden dakterras en daktuin

Of u nu een groot dakterras bij een penthouse heeft of een klein dakterras wat meer weg heeft van een balkon, de mogelijkheden bij het renoveren of aanleggen van een tuin op hoogte zijn enorm. We nemen een paar mogelijkheden met u door:

Tegels en vlonders

Op een dakterras zijn verschillende materialen te gebruiken. Als ondergrond kunt u denken aan tegels (bijvoorbeeld keramische tegels) maar u kunt ook kiezen voor vlonderplanken.

Verlichting

Wilt u niet alleen overdag genieten van uw prachtige daktuin? Dan is het aan te raden om voor tuinverlichting te kiezen. U kunt hierdoor s ’avonds genieten van uw prachtige bomen, planten, ruimte en objecten.

Wellness

Wilt u graag wellness op uw terras? Er zijn veel verschillende vormen van wellness die mogelijk zijn op een dakterras. Voorbeelden daarvan zijn jacuzzi’s en zwembaden.

Meer mogelijkheden

Wij raden u aan om een moodboard te maken. Een moodboard is een verzameling van plaatjes, foto’s en teksten die uw wens en smaak illustreert. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van tips, ideeën en advies.

Aanleg daktuin in den Haag

Zoals gezegd is het aanleggen van een tuinterras vakkundig werk. Er moet creatief worden omgegaan met ruimte en ook het werken op hoogte brengt specialisatie met zich mee. Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar meer dan 500 daktuinen en dakterrassen in den Haag aangelegd.

Bent u benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook