Dakterras Nieuwerkerk aan den IJssel

Woont u in Nieuwerkerk aan den IJssel? En wilt u een dakterras laten aanleggen of laten renoveren? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar meer dan 500+ dakterrassen ontworpen en aangelegd.

Is mijn dak geschikt?

De belangrijkste vraag bij het aanleggen van dakterras is: is uw dak geschikt voor een dakterras? Een dak is geschikt voor een dakterras wanneer het 250 kilogram per vierkante meter kan verdragen.

Ideeën, inspiratie en voorbeelden dakterras

Zodra u ervoor kiest om een professional in te schakelen voor het ontwerp en het aanleggen van uw dakterras is het aan te raden om een moodboard te maken. Een moodboard is een verzameling van plaatjes, foto’s en teksten. Deze verzameling visualiseert uw tuinwensen en tuinsmaken.

U kunt Google afstruinen opzoek naar mooie dakterrassen. Maar ook Pinterest leent zich uitstekend voor het maken van een moodboard.

Ontwerp daktuin

Het ontwerp van een daktuin is altijd maatwerk. Dit komt omdat de grote het dak, ligging van het dak (ligt uw dak op het noorden, oosten, zuiden of westen?) en vorm van het dak vrijwel altijd verschillen. Naast dat verschillen smaken en wensen van personen natuurlijk ook.

Daarom is het belangrijk om samen met uw hovenier in Rotterdam veel aandacht te besteden aan het ontwerp. Het ontwerp bevindt zich aan het voortraject. Het zorgt ervoor dat je overal goed over na hebt gedacht en het voorkomt nare verassingen. Voorbeeld van nare verassingen zijn:

  • Fouten in de constructie
  • Dak is niet geschikt
  • Afmetingen kloppen niet
  • Stijl van het terras sluit niet aan bij de woning, penthouse of appartement
  • U vindt het terras toch niet mooi

aanleg en ontwerp daktuin en dakterras in nieuwerkerk aan den ijssel

Aanleg dakterras in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het aanleggen van een dakterras is vakkundig en specialistisch werk. Het werken op hoogte brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het naar bovenbrengen van de materialen is daar een mooi voorbeeld van.

Hoveniersbedrijf Tuinier kent deze bijbehorende uitdagingen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen en voorzien van tips, ideeën en advies.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in de provincie Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook