tuinonderhoud zuid holland

Tuinaanleg

8,8
beoordeeld 
15+ 
jaren ervaring 
2000+

tuinen aangelegd

Hoveniersbedrijf Tuinier

Al sinds 2001 zijn wij de groenspecialist in regio Rotterdam. Voor het aanleggen van uw tuin bij uw woning en/of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Samenwerken in de realisatie van het project is ons uitgangspunt, want alleen zo behalen we het beste eindresultaat. Het, door ons verzorgde, tuinontwerp is de basis. Onze vakmensen hebben als jaren kennis en kunde opgedaan in ons vak en verstaan het werk. Tijdens het project heeft u één vast aanspreekpunt.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Prachtig werk geleverd"
"Renovatie tuin laten uitvoeren door de mannen van Tuinier. Was onze tweede klus door dit bedrijf en zou het met veel plezier een derde keer laten doen. Meedenken ik het ontwerp traject, mooie tekening en scherpe offerte. Uitvoering goed en netjes. Altijd ruimte om te overleggen en eindresultaat mag er zeker zijn. Bedankt jongens en succes met de volgende klussen."
recensie
Niels van Welsenes
"Ontwerp nieuwe tuin"
"Bekwame en betrouwbare hovenier, komt afspraken heell goed na"
recensie hovenier Tuinier
G.C. Schoonderwoerd
"Uitstekend!"
Het snoeien en afval wegbrengen zag ik erg tegenop! De prijs die werd gevraagd door een andere hovenier zag ik ook erg tegenop. Echter heeft Hans een prima prijs en prima werk geleverd. Dank !
recensie en ervaringen
Jacqueline Wittenberg
"Uitstekend werk geleverd!"
"De mannen van Tuinier hebben prettig meegedacht en uitstekend werk afgeleverd bij het opnieuw bestraten van onze achtertuin. Ze kwamen zelf met het idee om met het restant tegels een plateautje te maken bij de voordeur, waar we ook erg blij mee zijn!"
recensie en ervaringen
Hans Schaap

Wilt u dat wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!