Dakterras gemeente Lansingerland

Heeft u een woning, villa, penthouse of appartement in De gemeente Langsingerland? De gemeente Lansingerland is ontstaan in 2007 en bestaat uit de dorpen Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk.

Heeft uw woning een dakterras of groot balkon en wilt u deze geheel naar wens laten maken? Hoveniersbedrijf Tuinier kan u hierbij helpen! Door de jaren heen hebben wij meer dan vijfhonderd dakterrassen mogen ontwerpen en mogen aanleggen!

Wanneer een dakterras?

Niet elk dak is geschikt voor een dakterras. Het dak moet een bepaalde belasting aan kunnen. Wij gaan altijd uit van 250 kilogram per vierkante meter.

Mocht uw dak niet geschikt zijn voor een terras dan is het aanleggen van een groendak een mooi alternatief. Een groendak bestaat uit sedummatten die het aanzien van de saaie grijze daken een stuk aantrekkelijker maken. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu en de leefomgeving van mens en dier.

Nu kunnen we ons voorstellen dat u niet weet of uw dak 250 kilogram per vierkante meter kan verdragen. Het is aan te raden om hier een expert voor in te schakelen! Het is belangrijk om hier kritisch naar te kijken om nare ongelukken te voorkomen!

dakterras gemeente lansingerland

Ontwerp dakterras

Mocht uw dak geschikt zijn dan is het tijd voor het maken van een creatief ontwerp. Bij ons begint dat altijd met een kennismakingsgesprek. In eerste instantie via de telefoon en vervolgens één op locatie.

Tijdens deze gesprekken willen we een beeld krijgen van uw dakterras, uw smaak en uw tuinwens. Indien mogelijk meten we de maten alvast op zodat we met zoveel mogelijk informatie en input aan de slag kunnen met het ontwerp.

Zodra het ontwerp gereed is nodigen we u uit bij ons op kantoor! Wij zullen het ontwerp en de offerte nader toelichten. Omdat de afspraak bij ons op kantoor plaatsvindt kunnen we u verschillende stalen van meerdere materialen laten zien. Hierdoor maken we efficiënt gebruik van de tijd waardoor we eerder kunnen beginnen aan uw droomterras.

Aanleg daktuin

Het aanleggen van een dakterras is specialistisch en vakkundig werk. Het werken op hoogte brengt in sommige gevallen wat uitdagingen met zich mee. Hoveniersbedrijf Tuinier is bekend met deze uitdagingen. Door onze jarenlange ervaring zal het traject efficiënt, veilig en vakkundig gebeuren.

aanleg en ontwerp dakterras gemeente lansingerland

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in de gemeente Lansingerland en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook