Tuinonderhoud

Zoekt u een hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland die het tuinonderhoud uit uw handen kan nemen? Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam (Gouda, den Haag, Utrecht) en vind u zelf niet de tijd of de rust om de tuin te onderhouden?

De voordelen van het uitbesteden van tuinonderhoud wordt in veel gevallen erg onderschat. Hieronder voorbeelden van de voordelen zodra u tuinonderhoud uitbesteed aan een hoveniersbedrijf.

  • Maximale groei en bloei van beplanting
  • Schone en gezonde vijver
  • Geen groene aanslag op schutting of bestrating
  • Definitief gedaan met snoeistress (wat moet wanneer gesnoeid worden?)
  • Een strak en gezond gazon
  • Minder kans op plagen en ziektes

onderhoud tuin uitbesteden

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 60.000 m2 tuin onderhouden. Bij tuinonderhoud is het belangrijk dat er een goede samenwerking is, daarom stemmen wij onze werkzaamheden af op uw tuin maar ook zeker op uw wensen.

hovenier zuid-holland

Tuin onderhoudscontract of abonnement

Bent u er zeker van dat u uw tuinonderhoud wilt uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Tuinonderhoud is veel gevallen een tijdrovend klusje. Heb je daar geen zin meer in? Merkt u dat de tuin enigszins verslonsd wordt, en baalt u daarvan? Dan is het in de arm nemen van een hoveniersbedrijf een goed idee. Om u maximaal te ontlasten hebben wij een tuinonderhoudscontracten of anders gezegd een tuinonderhoudsabonnementen. Het hele jaar door wordt u tuin onderhouden door specialisten. U heeft hier 0 omkijken na, voorbeelden van tuinonderhoud die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend, dit wordt afgestemd op uw tuin en op uw wensen. Wilt u zeker zijn van een tuin die goed onderhouden is? En bent u er liever geen tijd aan kwijt?

onderhoud tuin zuid-holland

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd in onze tuinonderhoud dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

contact-hovenier-zuidholland

Hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland

Wilt u een tuin laten onderhouden in provincie Zuid-Holland? Hoveniersbedrijf Tuinier is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn actief in de omgeving van Rotterdam, den Haag, Utrecht en Middelburg. Wij onderhouden met grote regelmaat tuinen in Schoonhoven, Spijkenisse, Ridderkerk. Maar ook plaatsen als Waddinxveen en Vlaardingen zijn ons niet vreemd.

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook