gazononderhoud rotterdam

Onderhoud gazon

Gazononderhoud door hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland. Wilt u graag uw gazon laten onderhouden? Door uw gazon goed te onderhouden ziet het er fraai en gezond uit. Er zijn verschillende werkzaamheden die voor een optimaal gazon van belang kunnen zijn, denk aan: maaien, bemesten, bewateren en beluchten. Ook het onkruidvrij maken is voor een fraai gazon niet te onderschatten.

Wanneer onderhoud van het gazon?

Wilt u graag een gezond en een mooi gazon in uw tuin? Dan is het belangrijk om het goed te onderhouden. Maar de vraag is, wanneer moet ik mijn gazon onderhouden? Dit is afhankelijk van de staat van uw gazon, hieronder kenmerken waaruit blijkt dat uw gazon toe is aan onderhoud:

  • Gras dat plat valt
  • Mos in het gazon
  • Onkruid en ongewenste bloemetjes in het gras
  • Rood/bruinige kleur
  • Veel gaten zonder gras in het gazon. Er is geen grasdichtheid.
  • Bruine roestplekken in het gazon
  • Witte plekken/schimmelvorming
  • Meerdere larven in het gras

Voordat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 60.000 m2 tuin onderhouden. Gazon onderhoud is daar een belangrijk onderdeel van. Bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf in Zuid-Holland die uw gazon kan verzorgen?

gazononderhoud

Gazon onderhoud uitbesteden

Wij kunnen verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. Alle onderstaande werkzaamheden hebben invloed op het onderhoud van uw gazon.

Misschien vindt u dit interessant?

Vrijblijvend kennismaken

Woont u in Rotterdam en wilt u graag uw gazon laten onderhouden? Of wilt u juist een gazon laten aanleggen? Bel ons gerust. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen of ons een mail sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

hoveniersbedrijf rotterdam

Grasonderhoud in provincie Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht

Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam en bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf die uw gazon kan onderhouden? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel verzorgt jaarlijks meerdere gazons. Wij zijn actief in Den Haag, Delft, Schoonhoven, Utrecht, Middelburg. Maar ook Capelle aan den IJssel, Gouda en Spijkenisse zijn ons zeer bekend. Wij werken in een straal van zo’n 75 km, wat inhoudt dat ook plaatsen als Alphen aan den Rijn en Leiden tot ons werkgebied behoort.

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook