verwijderen van onkruid

Onkruid verwijderen

Heeft u een tuin en ergert u zich aan al dat onkruid tussen de tegels, in het gazon, in de border en tussen de beplanting? Onkruid is één van de grootste tuinfrustraties in Nederland. Daarnaast is het flink wat werk om de tuin goed bij te houden. Het verwijderen van onkruid dient zeer periodiek te gebeuren.

Onkruid verwijderen in tuin: waarom?

Onkruid uit de tuin verwijderen. Voor veel mensen zijn onderstaande irritaties, redenen om onkruid te laten verwijderen door een hoveniersbedrijf. Herkent u één van de opgesomde punten?

  • Geen tijd voor het wieden van onkruid
  • Het onkruid groei te snel, u hebt er simpelweg geen zin meer in
  • Totaal geen weet van de verschillen tussen sommige beplanting en onkruid
  • U heeft last van de rug of heeft andere fysieke ongemakken
  • Gewoon een mooie tuin willen, zonder er iets aan te willen doen

verwijderen onkruid

Voordat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 60.000 m2 tuin onderhouden. Het verwijderen van onkruid is daar een belangrijk onderdeel in. Zoekt u een hoveniersbedrijf uit Zuid-Holland die voor u onkruidbestrijding en onkruidbeheer uit handen kan nemen?

onkruid verwijderen

Onkruid weghalen. Wat wij doen:

Als het gaat om onkruidbestrijding en onkruidbeheer kunnen wij het volgende voor u betekenen.

  • Onkruid tussen de tegels weghalen
  • Bestrijding en beheer van onkruid in gazon
  • Borders vrijhouden van onkruid
  • Algen en mossen verwijderen (in gazon, op bestrating)

Het verwijderen van onkruid bieden wij op verschillende manieren aan. Zo kunt u het eenmalig aan ons uitbesteden, maar u kunt er ook voor kiezen om het onkruid periodiek tel aten verwijderen. De frequentie dienen we samen te bepalen. Wilt u zelf af en toe nog wat onkruid weghalen? Of wilt u dat wij u volledig ontzorgen?

Misschien interessant?

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachtig in de provincie Utrecht, Rotterdam of Zuid-Holland, en wilt u graag een onkruidvrije tuin? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel bestaat inmiddels al 15 jaar. Wij hebben jarenlange ervaring als het gaat om onkruidbeheer en onkruidbestrijding. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons te allen tijde bellen of mailen. U mag natuurlijk ook ons contactformulier invullen!

hoveniersbedrijf rotterdam

Hoveniersbedrijf Krimpen aan den IJssel

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel en actief in de provincie Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Hoveniersbedrijf Tuinier werkt binnen een straal van 75 kilometer, dat inhoudt dat wij regelmatig actief zijn in plaatsen als Delft, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den Lek. Maar in plaatsen als Gouda, Middelburg, Vlaardingen en Scheveningen vindt u tuinen die door ons zijn onderhouden!

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook