Onze partners

Snoei Tuinmaterialen

De firma Snoei tuinmaterialen die levert veel materialen voor de tuin. Denk hierbij aan ‘dode’ tuinmaterialen zoals tegels, halfverharding, schuttingen, overkappingen, tuinberegening, enzovoorts. Een heel aantal materialen hebben wij voor u ten toon gesteld, wilt u genoeg keuze dan kunt u altijd bij Snoei terecht. Kijk altijd even op hun website voor de openingstijden: www.snoei.nl

NAMGRASS

Kunstgras van topkwaliteit voor een scherpe prijs, dat wil toch iedereen! Daarnaast wordt het vakkundig gelegd zodat er veel speelplezier is. Kunstgras kenmerkt zich door veel te lijken op echt gras. Namgrass heeft verschillende soorten denk dan aan verschillende hoogtes, de dichtheid van het ‘gras’, de kleurencombinatie. Voor elk project is er wel wat. We lopen ze graag met u door.

LightPro

De verlichting van LightPro is echt passend binnen elk project! Een sfeervol verlichte tuin in de donkere maanden van het jaar. De verlichting is op verschillende manieren te besturen, denk hierbij aan een donker/lichtsensor, dimmer, tijdschakelaar enzovoorts. We kijken graag met u naar de juiste  monturen voor uw project, van spot tot solitaire verlichting. De gehele verlichtingslijn van LightPro is gebaseerd op 12V (zwakstroom) waardoor het ook nog energiezuinig is. Kijk onder het kopje Downloads voor de folder met meer informatie.

Sempergreen

Kant en klare, volgroeide sedummatten die wij verwerken als begroeiing op het dak die komen bij de grootste Europese kweker vandaan te weten Sempergreen. Dit is een Nederlands product, we kunnen op locatie zelfs de matten bekijken en het kweken ervan zien gebeuren. Sempergreen is ook een grote speler in de markt als het gaat om groene gevels, ook hierin lopen ze voorop in de markt.

Leisure Pools

De leverancier van zwembaden met een levenslange garantie! Ook wel genoemd zwemmen in kwaliteit en stijl. Een kant en klaar zwembad wordt ingegraven in de tuin en aangesloten. 1 systeem wat volledig is en werkt zoals het hoort. Tevens de leverancier voor zwemspa’s of jacuzzi’s. Verschillende mogelijkheden met veel keuze. Informeer gerust bij ons om samen de showroom in Valkenswaard te bezoeken en de mogelijkheden te bespreken.

Ebben

De specialist op het gebied van beplanting en bomen. Wij werken graag met ze samen omdat het assortiment groot is en voor iedereen en elk budget wat te vinden is. Van grote solitaire heesters tot de vaste planten in de tuin, het is fijn en belangrijk om een vaste leverancier voor beplanting te hebben. Op hun website kunt u ook zelf het assortiment bekijken en veel informatie vinden over de bomen. De mogelijkheid om zelf de bomen of de haag te gaan uitzoeken is er ook, informeer naar de mogelijkheden en contact ons gerust!

Wij helpen u graag!

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contactinformatie

Van der Giessenweg 6c
2921 LP Krimpen aan den Ijssel

0180 55 46 66

info@hoveniertuinier.nl