Onze partners

Benieuwd naar de partners met wie wij o.a. samenwerken?

Snoei tuinmaterialen

De firma Snoei tuinmaterialen die levert veel materialen voor de tuin. Denk hierbij aan ‘dode’ tuinmaterialen zoals tegels, halfverharding, schuttingen, overkappingen, tuinberegening, enzovoorts. Een heel aantal materialen hebben wij voor u ten toon gesteld, wilt u genoeg keuze dan kunt u altijd bij Snoei terecht. Kijk altijd even op hun website voor de openingstijden:

Meer informatie

Namgrass

Kunstgras van topkwaliteit voor een scherpe prijs, dat wil toch iedereen! Daarnaast wordt het vakkundig gelegd zodat er veel speelplezier is. Kunstgras kenmerkt zich door veel te lijken op echt gras. Namgrass heeft verschillende soorten denk dan aan verschillende hoogtes, de dichtheid van het ‘gras’, de kleurencombinatie. Voor elk project is er wel wat. We lopen ze graag met u door.

Meer informatie

Lightpro

De verlichting van LightPro is echt passend binnen elk project! Een sfeervol verlichte tuin in de donkere maanden van het jaar. De verlichting is op verschillende manieren te besturen, denk hierbij aan een donker/lichtsensor, dimmer, tijdschakelaar enzovoorts. We kijken graag met u naar de juiste monturen voor uw project, van spot tot solitaire verlichting. De gehele verlichtingslijn van LightPro is gebaseerd op 12V (zwakstroom) waardoor het ook nog energiezuinig is. Kijk onder het kopje Downloads voor de folder met meer informatie.

Meer informatie

Sempergreen

Kant en klare, volgroeide sedummatten die wij verwerken als begroeiing op het dak die komen bij de grootste Europese kweker vandaan te weten Sempergreen. Dit is een Nederlands product, we kunnen op locatie zelfs de matten bekijken en het kweken ervan zien gebeuren. Sempergreen is ook een grote speler in de markt als het gaat om groene gevels, ook hierin lopen ze voorop in de markt.

Meer informatie

WITH ontwerp

WITH ONTWERP is ontstaan vanuit passie voor leefbare en prettige verblijfruimtes. Sander Withagen heeft zichzelf gevormd tot een creatief ontwerper met kijk op de realiseerbaarheid van uw buitenruimte. Het is dé ontwerper voor een creatief en passievol ontwerp.”

Meer informatie

Ebben

De specialist op het gebied van beplanting en bomen. Wij werken graag met ze samen omdat het assortiment groot is en voor iedereen en elk budget wat te vinden is. Van grote solitaire heesters tot de vaste planten in de tuin, het is fijn en belangrijk om een vaste leverancier voor beplanting te hebben. Op hun website kunt u ook zelf het assortiment bekijken en veel informatie vinden over de bomen. De mogelijkheid om zelf de bomen of de haag te gaan uitzoeken is er ook, informeer naar de mogelijkheden en contact ons gerust!

Meer informatie