"Vakkundige en plezierige medewerkers"

Onze wens was een totale voortuin-renovatie. Wij hadden zelf wat ideeën, en die zijn prima uitgewerkt en creatief vormgegeven door Tuinier. Goede tekeningen en beplantingsplan gemaakt met regelmatig tussentijds overleg. Zelf een aantal werkzaamheden kunnen uitvoeren om de kosten te beperken. Vakkundige en plezierige medewerkers, zowel voor aanleg als voor snoeien.

J. van Winden

"Professioneel top bedrijf!"

Een heel professioneel top bedrijf!! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tuin! Bedankt!!

Camila Marques

"Gezellig en bekwaam personeel"

Een prettig contact vooraf en daarna een goede uitvoering van alles wat besproken was. De achtertuin is opgehoogd, heg geplaatst en graszoden gelegd. Dus veel gesproeid in augustus en gelukkig het gras groen gehouden. Gezellig en bekwaam personeel met goede ideeën voor de voortuin.

Rodenburg

"Zeer tevreden"

Zeer tevreden. Tuin gesnoeid, nieuwe tegels en tuinhuis. Alles prima in orde.

P. Pauli

"Zeker aan te bevelen"

Voor de tweede maal zaken gedaan met dit bedrijf. Het is volledig naar onze wensen uitgevoerd. Vakkundig personeel die meedenkt en adviezen geeft en zeker aan te bevelen.

A.R. Baars

"Alles is door vakmensen uitgevoerd"

Zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Onze tuin was enorm verzakt en de beschoeiing moest helemaal opnieuw gedaan worden. En alles wat er aanwezig was (van schuur tot oude vlonders) moest weg. Alles is door vakmensen uitgevoerd. Ze zijn zeer vriendelijk en professioneel. Onze tuin is nog niet af. Maar in de toekomst gaan we ze zeker weer bellen voor het vervolg. Bedankt!

Karbor

"De ideeën sloten naadloos aan bij onze verwachtingen"

Het doordenken bij het tuinontwerp hebben wij erg op prijs gesteld, omdat de ideeën van hovenier Tuinier naadloos aansloten bij onze verwachtingen. Daarenboven worden de werkzaamheden met tact, volharding en last but not least met geduld uitgevoerd. Vermeldenswaard is ook, dat de betalingen in goed overleg worden gedaan. Als het werk excellent wordt uitgevoerd, dan is het prettig bijtijds de betalingen te verrichten.

Roy Ramautarsing

"Zeer goed personeel dat met je meedenkt en adviseert."

Zeer goed personeel dat zeker met je meedenkt en adviseert. Schutting tussen buren en ons geplaatst met gaaswerk met beplanting in het midden van de schutting. Alle vooraf afgesproken werkzaamheden uitgevoerd op tijd en conform prijsopgave

Fred Meyer

"Denkt mee met de klant in mogelijkheden"

Eind 2018 met De Tuinier een aantal zaken opgepakt met veel plezier en zeer accuraat . Goede communicatie Goede prijs Uitstekende kwaliteit Denkt mee met de klant in mogelijkheden en oplossingen

Rob Kroone

"Prettig personeel dat met je meedenkt"

Wij hebben een heerlijke tuin gekregen nadat een perfect team onze tuin opnieuw heeft aangelegd. Heel goed zijn onze wensen omgezet in een plan dat precies het idee was wat wij met onze tuin voor ogen hadden. We krijgen erg veel reactie op onze mooie tuin. Ook het onderhoud laten we Tuinier verzorgen. Heel prettig personeel dat met je meedenkt en goede adviezen geeft.

Wilca Hartlieb

"Mooie aanleg van voor en achtertuin voor onze nieuwe woning!"

Mijn man en ik hadden zeer prettig contact met het Hoveniersbedrijf de Tuinier. Ze kwamen langs voor een bezoek en maakten een ontwerp voor onze tuin. Dit pasten ze aan waar nodig voor onze wensen. De Tuinier voerde binnen een aantal weken het plan uit en kwamen zelfs naderhand aanpassingen doen zonder extra kosten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin! Naderhand kregen we zelfs een waarschuwing voor de buxusrups die de rondde doet en wat je hiertegen kan doen.

Tanja Heddle

"tuin ziet er weer strak uit"

er is een betonnen damwand geplaatst en opnieuw opgehoogd

angie mahn

"Bestrating en gazon is keurig aangelegd"

Verwijderen bomen en bestrating voortuin zeer netjes en bekwaam uitgevoerd.

Imco Janssen

"Bekwame en betrouwbare hovenier, komt afspraken heell goed na"

Ontwerp nieuwe tuin

G.C. Schoonderwoerd

"Perfecte en kundige uitvoering"

Verwijderen bomen en bestrating voortuin zeer netjes en bekwaam uitgevoerd.

Jan de Witte

"Zeer vakkundig"

24 meter hout beton schuttingen geplaatst met poort. Ondanks de warmte werd er echt de tijd genomen om de schutting super strak te plaatsen. Alles werd nog nagelopen op het laatst en de tuin werd opgeruimd achter gelaten. We zijn heel blij met het eindresultaat.

Shannon Peters

"Prima bedrijf , snelle service en een goede communicatie"

goede kwaliteit gebruikte materialen en prima personeel

martin kaman

"Top bedrijf!!!"

Er wordt met het intake gesprek echt meegedacht met en geluisterd naar de wensen van de klant. De uitvoer is prima, de mannen ruimen alles netjes op. Mooi eindresultaat!

Mariëlla Boerman

"Perfect bedrijf, zeer vakbekwame medewerkers, zeer goede kwaliteit"

Prima aannemer. Goede kwaliteit geleverd. Heb wel een probleempje met de tegels maar daar is zowel de hovenier als de leverancier prima mee aan de slag. Alle vertrouwen in dat dat goed en juist verholpen wordt!

J. van Dijk

"Zeer vakbekwaam werk,net personeel"

Een schutting geplaatst in de achtertuin,met betonnen palen en hardhout wat niet eenvoudig is,werd kaarsrecht neergezet na verwijderen ligusterheg.

Theo Both

"Blij met het resultaat en dat onze wensen gerealiseerd zijn"

Tuinhuis van achtertuin naar voortuin verplaatst, flagstone natuurstenen, fruitbomen, schutting met plantenbakken, houten vlonder, verlichting onder bomen en in vlonder, sedemdak tuinhuis

Ties Kragten

"Vakwerk, volgens afspraak uitgevoerd"

Hovenier Tuinier heeft mijn achtertuin vernieuwd, waarbij het oude, verzakte klinkerstraatwerk vervangen is voor strakke 60x60cm tegels. Verder is er een kleine geïntegreerde bloembak aangelegd, is de schutting deels opnieuw geplaatst en is de beschoeiing tussen deze en de lager gelegen tuin vernieuwd. Dit geheel volgens afspraak en prijsopgave. Bedankt!

Niels de Pee

"Keurig personeel. Zeer vakbekwaam. Werkten heel hard . Zeer klantvriendelijk."

Voor tuin geheel gerenoveerd en opgehoogd. Prima opstap naar voordeur. Achtertuin, de door de regen gekomen gaten,. keurig gedicht. We zijn zeer tevreden.

Nelie Valk

"Goed"

Vakkundige hovenier , onze tuin ziet er na een grondige renovatie er weer prachtig uit .

Kitty Elmendorp

"Prima bedrijf"

Vriendelijke mensen. Klantgericht. Denken met je mee. Werken goed en vakkundig. Ik ben blij met het resultaat.

M Van Meurs

"Ervaren mannen voor een moeilijk bereikbare tuin"

De tuin zonder achteringang is totaal gerenoveerd. Alles werd gergeld van kraan, afzetting t/m opruimen. Regen of geen regen de moet bleef er goed in. Kan dit bedrijf sterk aanbevelen voor goede tuin.

Jeroen Rust

"Uitstekend bedrijf met vakbekame medewerkers"

In een goede week tijd werd het achterstallig onderhoud van onze tuin omgezet in een tuin die weer gezien mag worden !

W Fam. Gilijamse

"Vakkundig en zeer goed Hoveniersbedrijf"

Bij de totale renovatie van de tuin (voor en achter) is zeer goed werk geleverd. Het personeel is vakbekwaam en zeer vriendelijk. Het project heeft volgens planning 3 weken geduurd en alle materialen zijn "just in time" aangeleverd. Het hoveniersbedrijf is een aanrader.

Mike Heniger

"vakkundig gewerkt"

Mooi werk geleverd, met een goede oplossing voor een raar afstapje. Vorig jaar heet Tuinier mij achtertuin bestraat en toen was ik ook erg tevreden. ik kan dit bedrijf aanraden

Marja Veldhuijzen

"Prima bedrijf."

Vriendelijk en bekwaam personeel. Dachten zelf ook mee bij twijfel van ons. Kwamen afspraken na en hebben prima werk geleverd. Indien nodig zouden wij zeker weer voor dit bedrijf kiezen.

Jan Vonke

"Uitstekend werk geleverd!"

De mannen van Tuinier hebben prettig meegedacht en uitstekend werk afgeleverd bij het opnieuw bestraten van onze achtertuin. Ze kwamen zelf met het idee om met het restant tegels een plateautje te maken bij de voordeur, waar we ook erg blij mee zijn!

Hans Schaap

"Uitstekend!"

Het snoeien en afval wegbrengen zag ik erg tegenop! De prijs die werd gevraagd door een andere hovenier zag ik ook erg tegenop. Echter heeft Hans een prima prijs en prima werk geleverd. Dank !

Jacqueline Wittenberg

"Prachtig werk geleverd"

Renovatie tuin laten uitvoeren door de mannen van Tuinier. Was onze tweede klus door dit bedrijf en zou het met veel plezier een derde keer laten doen. Meedenken ik het ontwerp traject, mooie tekening en scherpe offerte. Uitvoering goed en netjes. Altijd ruimte om te overleggen en eindresultaat mag er zeker zijn. Bedankt jongens en succes met de volgende klussen.

Niels van Welsenes

"prima"

prima gedaan

Hoogsteder

"Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat"

Intussen komt Tuinier al een paar jaar mijn tuin snoeien en andere benodigde werkzaamheden verrichten. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat.

Lien van Wageningen

Laat ook een review achter!