Tuin met luxe buitenkeuken

Tuin met luxe buitenkeuken

De zomers in Nederland worden steeds warmer, wat inhoud dat we steeds vaker en langer buiten kunnen zitten. We zien hierdoor dat tuinwensen veranderen, en merken dat er steeds meer verbinding tussen binnen en buiten komt. Dat blijkt wel uit producten als luxe buitenkeukens, tuinkamers, luxe serres, tuindouches, jacuzzi’s en zwembaden. In dit artikel zoomen we verder in op de toegevoegde waarde van een tuinkeuken.

Wat is een tuinkeuken/ buitenkeuken?

Een tuinkeuken wordt ook wel een buitenkeuken genoemd. Dit type keuken is een volwaardige keuken die zowel in de zomer als winter buiten blijft staan. De keukens zijn er in heel veel verschillende kleuren, maten en toepassingen.  Zo kunt u kiezen voor een standaardmaat maar u kunt ook een buitenkeuken op maat laten maken.

Waarom zou je voor een buitenkeuken kiezen?

Zoals gezegd wordt het in Nederland steeds aantrekkelijker om lang buiten te zitten. Binnen het eten gereed maken is vaak een hinderlijke onderbreking van het buiten zijn. Daarom zijn luxe buitenkeukens enorm in trek en erg populair. Het zorgt ervoor dat u alles voorhanden hebt waardoor u heerlijke en gezonde maaltijden kunt bereiden.

Daarnaast heeft u als voordeel dat etensgeuren niet in de woning blijven hangen. De dampen en geuren gaan de wijde wereld in waardoor uw woning geurvrij blijft. Verder blijkt dat het buiten zijn ervoor zorgt dat mensen langer eten en langer buiten zijn. Wat in veel gevallen voor gezellige en waardevolle momenten zorgt.

Tuin met luxe buitenkeuken

Op maat maken

Een buitenkeuken op maat kan een echte eyecatcher worden. Het grootste voordeel van een buitenkeuken op maat is dat u deze geheel naar wens kunt aanpassen. Hierdoor grijpt u nooit mis en sluit de tuin aan bij uw tuinstijl.

Verschillende materialen

Buitenkeukens worden van verschillende materialen gemaakt. Denk aan hout, steen, keramiek en staal.

Diverse opties

Wilt u een groot aanrechtblad of een klein aanrechtblad? Kiest u alleen voor een gasstel met kookpitten of wilt u een gasstel met kookpitten en een BBQ rooster?

Wilt u veel opbergmogelijkheden of heeft u niet veel opbergruimte nodig? Kiest u voor een wateraansluiting zodat u de beschikking heeft over een kraan. Of is dat voor u niet nodig? Zoals u merkt zijn er ontzettend veel opties. Opties die ervoor zorgen dat aan vrijwel elke tuinwens kan worden voldaan.

Ontwerp en aanleg tuin

Zoekt u een hoveniersbedrijf die voor u luxe buitenkeukens kan ontwerpen en kan aanleggen? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar meerdere buitenkeukens ontworpen en aangelegd.  Door onze ervaring durven we met een gerust hart te zeggen dat we ook uw tuinwens kunnen realiseren.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen te allen tijde zo snel mogelijk contact met u op.

hoveniersbedrijf rotterdam

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook