Tuinaanleg Den Haag

Tuinaanleg den Haag. Bent u opzoek naar een specialist tuinaanleg in de omgeving van Den Haag?

Tuinrenovatie of tuinaanleg is echt vakwerk. Het afstemmen van wensen, budget, materiaal en werkzaamheden vergt veel kennis en ervaring. Wat zijn uw voordelen als u een tuin laat aanleggen door een gespecialiseerd hoveniersbedrijf?

  • Geen zorgen over bouwconstructies
  • Tijd over, u hoeft zelf geen werk uit te voeren
  • Geen stress als het gaat om materiaalkeuze
  • Zeker van het feit dat de tuin aansluit bij u wensen (bijv. onderhoudsvrij of kindvriendelijk)

Wilt u graag af van de zorgen die bij tuinaanleg komt kijken? Bent u opzoek naar een tuin die past bij uw wensen? Dan kunnen wij iets voor u betekenen.

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 2000 tuinen aangelegd. Bij tuinaanleg is samenwerken voor ons van groot belang, vanuit die basis realiseren wij uw droomtuin.

hovenier zuid-holland

Tuinwensen

Een tuin renoveren of een tuin aanleggen is nooit hetzelfde. De veelzijdigheid van tuinaanleg wordt met name bepaald door uw tuinwensen. Hieronder vindt u een opsomming van veelgenoemde tuinwensen:

  • Kindvriendelijke tuin
  • Onderhoudsvrije tuin
  • Tuin die bijen en vlinders aantrekt
  • Aanleg terras in zonnig gedeelte van de tuin
  • Duurzame tuinmaterialen
  • Tuin met verlichting

Of u nu een kasteeltuin, villa tuin, middelgroot of een kleine tuin hebt, alles begint met de basis, namelijk uw wensen. Aan de hand daarvan wordt er een gepast tuinontwerp gemaakt. Na het zien van het tuinontwerp heeft u een goed beeld van hoe de tuin eruit komt te zien, en wat de kosten hiervan zijn. Uiteraard kunnen er vervolgens aanpassingen worden gedaan.

aanleg tuin den haag

Ondersteuning bij tuinaanleg

Zoals gezegd is geen tuinrenovatie hetzelfde. Dat is duidelijk te zien aan de diversiteit aan werkzaamheden. Hieronder vindt u onderdelen van tuinaanleg waarin wij u kunnen ondersteunen:

Misschien vindt u dit interessant?

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in de omgeving van den Haag en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.
contact-hovenier-zuidholland

Actief in den Haag en omstreken

Hoveniersbedrijf Tuinier werkt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel, wij werken binnen een straal van ongeveer 75 kilometer. Regelmatig leggen wij tuinen aan in Rotterdam, Zoetermeer en Gouda. Maar ook in plaatsen als Scheveningen, Naaldwijk en Schiedam vindt u tuinen die door ons zijn aangelegd.