Onderhoud beplanting en borders
2 min. leestijd

Onderhoud beplanting en borders

Heeft u verschillende soorten beplanting in de tuin? En wilt u zeker zijn van het feit dat uw planten goed zijn onderhouden? Heeft u zelf geen tijd om uw planten goed te onderhouden en wilt u plantonderhoud uit handen geven?

In veel tuinen zijn verschillende soorten beplanting. Geen plant, struik, haag of boom is hetzelfde. Dat maakt onderhoud soms ook gecompliceerd, voor maximale groei en bloei is het belangrijk dat elk soort de aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent verschillende onderhoudswerkzaamheden per plant, struik of boom – maar dat betekent ook dat de ene plant meer onderhoud nodig heeft dan de ander.

Onderhoud van planten, struiken, bomen en hagen

Wij kunnen verschillende onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren, denk aan:

  • Snoeien van uw beplanting
  • Bemesting aanbrengen
  • Herkennen van ziektes en plagen + het oplossen daarvan
  • Vormen scheren (indien gewenst)
  • Verwijderen van beplanting

Het type beplanting maakt voor ons uit niet. Wij kunnen u helpen bij het vormknippen van de buxus, bij het bemesten van de beukenhaag, bij het snoeien van de laurierhaag maar ook bij scheren van conifeer hagen (en nog veel meer).

Voordat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 60.000 m2 tuin onderhouden. Beplanting onderhoud is daar een belangrijk onderdeel van. Bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf in Zuid-Holland die uw struik, boom, haag, of planten kan verzorgen?

onderhoud beplanting

Onderhoud van bomen

Een speciale tak van sport is boomverzorging. Heeft u een boom of meerdere bomen op uw erf staan en wilt u deze onderhouden? Hoveniersbedrijf Tuinier kan u helpen met boomverzorging. Herkent u onderstaande problemen?

  • Overhangende takken
  • Dode of slecht groeiende bomen
  • Ongewenste bomen
  • Boomstronken die in de weg staan
  • Dode takken

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachtig in de omgeving van Rotterdam? En wilt u graag beplanting onderhoud door ons laten uitvoeren? Bel ons gerust. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend een mail sturen, of ons contactformulier invullen!contact-hovenier-zuidholland

Onderhoud & verzorging beplanting

Bent u woonachtig in de provincie Zuid-Holland? Heeft u een heel tuin vol verschillende soorten planten? En vindt u het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden? Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) en werken binnen een straal van 75 kilometer. Onze klanten vind je o.a. in Den Haag, Schoonhoven, Delft, Middelburg en Gouda. Maar ook in Utrecht, Hoek van Holland en Spijkenisse vindt u tuinen die door ons zijn onderhouden!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down