Herstellen stormschade

Storm! Flinke wind, harde regen of enorme hagelstenen. Zodra er storm over het land raast kan dit voor flink wat problemen zorgen! Heeft u te maken met stormschade in uw tuin? En wilt u dit graag herstellen?

Voorbeelden van stormschade

Er zijn logischerwijs verschillende vormen van stormschade. Wij sommen de meest voorkomende problemen voor u op:

Schutting

Heeft uw schutting flinke windhozen te verwerken gehad? Heeft uw schutting dat niet overleeft? Omgewaaide schuttingen komen vaak voor bij stevige windstormen.

Erfafscheidingen

Naast de schutting zijn er ook veel andere erfafscheidingen die omwaaien bij een stevige wind. Denk aan hekwerken of hagen.

Boom omgewaaid

Stevige wind kan ervoor zorgen dat er bomen omwaaien. Dit kunnen bomen zijn die in uw tuin staan, maar het kunnen ook omliggende bomen zijn van buren en openbare grond. stormschade in de tuin

Weggewaaide objecten

Had u voor de storm nog een trampoline in de tuin? Of had u voor de storm nog mooie tuinmeubelen in de tuin staan? Het gebeurt regelmatig dat tuinmeubelen, trampolines of andere speeltoestellen de tuin uitwaaien.

Blokhut of overkapping

Heeft u een tuinhuis, blokhut of overkapping in de tuin staan? Regelmatig horen we dat het dak van de overkapping, blokhut of tuinhuis is weggeblazen.

Graszaad

Heeft u net uw tuin ingezaaid met graszaad? Maar is door een flinke wolkbreuk al het graszaad weggespoeld?

Water blijft staan

Is de afwatering van uw tuin niet voldoende gebleken? Staat uw tuin blank? Dit kan ten koste gaan van uw bestrating, beplanting en gazon.

Tuinschade repareren

Wilt u graag de schade in uw tuin laten oplossen? Zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf die u hierbij kan helpen? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel (omgeving Rotterdam, den Haag en Utrecht) heeft meer dan 15+ jaar ervaring als het gaat om herstelwerkzaamheden, tuinrenovatie en tuinaanleg. Veel voorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren bij stormschade zijn:

Vrijblijvend kennismaken

Bent u woonachting in Zuid-Holland en bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook