aanleg zwembad

De zwembaden specialist van West-Nederland

Hoveniersbedrijf Tuinier

Hoveniersbedrijf Tuinier is sinds 2001 de zwembaden specialist van West-Nederland. Wij adviseren onze klanten in de keuze welk type zwembad bij welk budget en tuin past. Door de bomen zien veel mensen het bos niet meer, wij helpen daarbij graag. We gaan gericht te werk door te kijken wat de mogelijkheden en opties binnen uw budget zijn. Denk hierbij aan een zwembad met een houten ombouw of juist een bouwkundig zwembad, de afmeting, wel of geen afdekzeil maar ook of het verwarmd moet worden of niet. Echt alles komt ter sprake. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar of er wel of niet geheid moet worden en of dat op uw locatie wel kan. Betrek ons vanaf het begin af aan bij uw plannen en we komen tot een prachtig eindresultaat!


Daarnaast adviseren we in zwemspa’s, jacuzzi’s en relax spa’s. Kortom, alle tuinwellness onder 1 dak.

 

Van het idee tot de uitvoering van uw zwembad, wij nemen alles voor u uit handen! Eén contactpersoon voor het maken van de offerte tot de oplevering, betrouwbaar en eerlijk! En dat voor een nette prijs! Wat wenst u nog meer? 

zwembad aanleg

Gerealiseerde projecten 

Wij leggen jaarlijks veel verschillende zwembaden aan. Het voert te ver om hier alle aanlegde zwembaden aan u te laten zien maar onze paradepaardjes willen we u niet onthouden. Met trots presenteren wij hieronder een aantal van onze mooiste zwembad projecten, met verschillende materialen en hele diverse tuinen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Denkt mee met de klant in mogelijkheden"
"Eind 2018 met De Tuinier een aantal zaken opgepakt met veel plezier en zeer accuraat . Goede communicatie, Goede prijs, Uitstekende kwaliteit. Denkt mee met de klant in mogelijkheden en oplossingen"
recensie
Rob Kroone
"Uitstekend bedrijf met vakbekame medewerkers"
"In een goede week tijd werd het achterstallig onderhoud van onze tuin omgezet in een tuin die weer gezien mag worden!"
recensie hovenier Tuinier
W Fam. Gilijamse
"Zeer goed personeel dat met je meedenkt en adviseert."
"Zeer goed personeel dat zeker met je meedenkt en adviseert. Schutting tussen buren en ons geplaatst met gaaswerk met beplanting in het midden van de schutting. Alle vooraf afgesproken werkzaamheden uitgevoerd op tijd en conform prijsopgave."
recensie en ervaringen
Fred Meyer
"Ervaren mannen voor een moeilijk bereikbare tuin"

"De tuin zonder achteringang is totaal gerenoveerd. Alles werd gergeld van kraan, afzetting t/m opruimen. Regen of geen regen de moet bleef er goed in. Kan dit bedrijf sterk aanbevelen voor goede tuin."

recensie en ervaringen
Jeroen Rust

Wilt u dat wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!