De zwembaden specialist van West-Nederland

Contact

Hoveniersbedrijf Tuinier

Hoveniersbedrijf Tuinier is sinds 2001 de zwembaden specialist van West-Nederland. Wij adviseren onze klanten in de keuze welk type zwembad bij welk budget en tuin past. Door de bomen zien veel mensen het bos niet meer, wij helpen daarbij graag. We gaan gericht te werk door te kijken wat de mogelijkheden en opties binnen uw budget zijn. Denk hierbij aan een zwembad met een houten ombouw of juist een bouwkundig zwembad, de afmeting, wel of geen afdekzeil maar ook of het verwarmd moet worden of niet. Echt alles komt ter sprake. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar of er wel of niet geheid moet worden en of dat op uw locatie wel kan. Betrek ons vanaf het begin af aan bij uw plannen en we komen tot een prachtig eindresultaat!

Daarnaast adviseren we in zwemspa’s, jacuzzi’s en relax spa’s. Kortom, alle tuinwellness onder 1 dak.

Van het idee tot de uitvoering van uw zwembad, wij nemen alles voor u uit handen! Eén contactpersoon voor het maken van de offerte tot de oplevering, betrouwbaar en eerlijk! En dat voor een nette prijs! Wat wenst u nog meer?

Over Hoveniersbedrijf Tuinier

Gerealiseerde projecten

Uw wensen en ideeën vertaald terug zien in een 3D tuinontwerp wat ook nog binnen uw budget past? Dit doen wij dagelijks en staan ook voor u klaar! Het is van groot belang dat vooraf duidelijk is wat de wensen zijn en waar we deze in de tuin kunnen realiseren. Want hoe beter de stijl kenbaar is gemaakt, hoe beter het tuinontwerp bij u past. Deze uitdaging gaan we graag met u aan.

Meer informatie
installeren zwembad in tuin

Wat klanten zeggen…

“Denkt mee met de klant in mogelijkheden”

“Eind 2018 met De Tuinier een aantal zaken opgepakt met veel plezier en zeer accuraat . Goede communicatie, Goede prijs, Uitstekende kwaliteit. Denkt mee met de klant in mogelijkheden en oplossingen”

Rob Kroone

“Uitstekend bedrijf met vakbekame medewerkers”

“In een goede week tijd werd het achterstallig onderhoud van onze tuin omgezet in een tuin die weer gezien mag worden!”

W Fam. Gilijamse

“Zeer goed personeel dat met je meedenkt en adviseert.”

“Zeer goed personeel dat zeker met je meedenkt en adviseert. Schutting tussen buren en ons geplaatst met gaaswerk met beplanting in het midden van de schutting. Alle vooraf afgesproken werkzaamheden uitgevoerd op tijd en conform prijsopgave.”

Fred Meyer

“Ervaren mannen voor een moeilijk bereikbare tuin”

“De tuin zonder achteringang is totaal gerenoveerd. Alles werd gergeld van kraan, afzetting t/m opruimen. Regen of geen regen de moet bleef er goed in. Kan dit bedrijf sterk aanbevelen voor goede tuin.”

Jeroen Rust

Wilt u dat wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contact