groendak en groene gevel aanleggen

Dak- en gevelbegroeiing

Hoveniersbedrijf Tuinier

Dak- en gevelbegroeiing HBT staat voor u klaar om u een juist advies te geven. Samen met u maken wij een berekening voor het aanleggen van dak- en gevelbegroeiing wat voor uw situatie op de langere termijn haalbaar is. Een juist advies hangt van vele verschillende factoren af waardoor wij altijd met u een afspraak zullen maken. Klantgericht en toekomstgericht denken is hierbij ons uitgangspunt. We staan klaar om ook uw vragen te beantwoorden of om uw problemen op te lossen!

Diensten 

Vegetatiemat

Plantmat

Sedumtray

Greenwall

Flexipanel

Moving hedge 

aanleg groendak en groene gevel

Gerealiseerde projecten 

Jaarlijks leggen wij veel verschillende dak- en gevelbegroeiing aan. Het voert te ver om hier al ons werk aan u te laten maar onze paradepaardjes willen we u niet onthouden. Met trots presenteren wij een aantal van onze mooiste projecten waarbij wij verschillende dak- en gevelbegroeiing hebben aangelegd, met verschillende materialen en hele diverse tuinen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Mooie aanleg van voor en achtertuin voor onze nieuwe woning!"
"Mijn man en ik hadden zeer prettig contact met het Hoveniersbedrijf de Tuinier. Ze kwamen langs voor een bezoek en maakten een ontwerp voor onze tuin. Dit pasten ze aan waar nodig voor onze wensen. De Tuinier voerde binnen een aantal weken het plan uit en kwamen zelfs naderhand aanpassingen doen zonder extra kosten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin! Naderhand kregen we zelfs een waarschuwing voor de buxusrups die de rondde doet en wat je hiertegen kan doen."
recensie
Tanja Heddle
"Prima bedrijf"
"Vriendelijk en bekwaam personeel. Dachten zelf ook mee bij twijfel van ons. Kwamen afspraken na en hebben prima werk geleverd. Indien nodig zouden wij zeker weer voor dit bedrijf kiezen."
recensie hovenier Tuinier
Jan Vonke
"Vakkundig gewerkt"
"Mooi werk geleverd, met een goede oplossing voor een raar afstapje. Vorig jaar heet Tuinier mij achtertuin bestraat en toen was ik ook erg tevreden. ik kan dit bedrijf aanraden."
recensie en ervaringen
Marja Veldhuijzen
"Prettig personeel dat met je meedenkt"

"Wij hebben een heerlijke tuin gekregen nadat een perfect team onze tuin opnieuw heeft aangelegd. Heel goed zijn onze wensen omgezet in een plan dat precies het idee was wat wij met onze tuin voor ogen hadden. We krijgen erg veel reactie op onze mooie tuin. Ook het onderhoud laten we Tuinier verzorgen. Heel prettig personeel dat met je meedenkt en goede adviezen geeft."

recensie en ervaringen
Wilca Hartlieb

Wilt u dat u wij helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!