Dak- en gevelbegroeiing

Contact

Hoveniersbedrijf Tuinier

Dak- en gevelbegroeiing HBT staat voor u klaar om u een juist advies te geven. Samen met u maken wij een berekening voor het aanleggen van dak- en gevelbegroeiing wat voor uw situatie op de langere termijn haalbaar is. Een juist advies hangt van vele verschillende factoren af waardoor wij altijd met u een afspraak zullen maken. Klantgericht en toekomstgericht denken is hierbij ons uitgangspunt. We staan klaar om ook uw vragen te beantwoorden of om uw problemen op te lossen!

Diensten

Vegetatiemat

Plantmat

Sedumtray

Greenwall

Flexipanel

Moving hedge

Gerealiseerde projecten

Jaarlijks leggen wij veel verschillende dak- en gevelbegroeiing aan. Het voert te ver om hier al ons werk aan u te laten maar onze paradepaardjes willen we u niet onthouden. Met trots presenteren wij een aantal van onze mooiste projecten waarbij wij verschillende dak- en gevelbegroeiing hebben aangelegd, met verschillende materialen en hele diverse tuinen.

Gerealiseerde projecten
tuin aanleg

Wat klanten zeggen…

“Mooie aanleg van voor en achtertuin voor onze nieuwe woning!”

“Mijn man en ik hadden zeer prettig contact met het Hoveniersbedrijf de Tuinier. Ze kwamen langs voor een bezoek en maakten een ontwerp voor onze tuin. Dit pasten ze aan waar nodig voor onze wensen. De Tuinier voerde binnen een aantal weken het plan uit en kwamen zelfs naderhand aanpassingen doen zonder extra kosten. Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin! Naderhand kregen we zelfs een waarschuwing voor de buxusrups die de rondde doet en wat je hiertegen kan doen.”

Tanje Heddle, Your Content Goes Here

“Prima bedrijf”

“Vriendelijk en bekwaam personeel. Dachten zelf ook mee bij twijfel van ons. Kwamen afspraken na en hebben prima werk geleverd. Indien nodig zouden wij zeker weer voor dit bedrijf kiezen.”
Jan Vonke, Your Content Goes Here

“Vakkundig gewerkt”

“Mooi werk geleverd, met een goede oplossing voor een raar afstapje. Vorig jaar heet Tuinier mij achtertuin bestraat en toen was ik ook erg tevreden. ik kan dit bedrijf aanraden.”
Marja Veldhuijzen, Your Content Goes Here

“Prettig personeel dat met je meedenkt”

“Wij hebben een heerlijke tuin gekregen nadat een perfect team onze tuin opnieuw heeft aangelegd. Heel goed zijn onze wensen omgezet in een plan dat precies het idee was wat wij met onze tuin voor ogen hadden. We krijgen erg veel reactie op onze mooie tuin. Ook het onderhoud laten we Tuinier verzorgen. Heel prettig personeel dat met je meedenkt en goede adviezen geeft.”

Wilca Hartlieb, Your Content Goes Here

Wilt u dat wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contact