Tuinonderhoud

Contact
0
Beoordeeld
0+
Jaren ervaring
0
m2 tuin onderhouden

Tuin laten onderhouden

Het onderhouden van uw tuin vraagt niet alleen veel tijd, maar vraagt ook de nodige energie en kennis. Een tuin die niet goed onderhouden wordt is al snel niet meer aantrekkelijk en kan zelfs verwaarloosd ogen. Door uw tuinonderhoud uit te besteden aan het specialistische onderhoudsteam van Hovenier Tuinier bent u verzekerd van een tuin die het hele jaar in topvorm is.

Wij nemen u alle taken uit handen en komen naar wens iedere maand, week of ieder seizoen langs.

Vrijblijvend afspraak maken

Herkent u één van onderstaande punten?

tuinonderhoud uitbesteden
weinig motivatie, tuinonderhoud
fysieke ongemakken, tuinonderhoud
geen kennis, tuinonderhoud
geen groene vingers, tuinonderhoud
samen doen, tuinonderhoud
hovenier zuid-holland, tuinonderhoud

Wij kunnen u helpen!

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 60.000 m2 tuin onderhouden. Het onderhouden van uw tuin is ons vakgebied en passie! Aangezien geen enkele tuin en wens met elkaar te vergelijken is, staat maatwerk en persoonlijk contact bij ons op één.

Contact

Het belang van regelmatig tuinonderhoud

Wanneer een tuin goed onderhouden is, dan geeft dat u als tuineigenaar een stuk meer rust en kunt u meer genieten van de tuin. Maar wilt u de tuin helemaal zelf onderhouden, dan kan dat flink wat tijd en energie vragen, om over de benodigde kennis nog maar te zwijgen. Door een hovenier in te schakelen en uw tuin te laten onderhouden, hoeft u er zelf praktisch niet meer naar om te kijken en kunt u optimaal genieten van een prachtige, gezonde tuin.

Waarom uw tuinonderhoud uitbesteden?

  • Uw tuin wordt volledig onderhouden, waardoor u er zelf niet meer naar om hoeft te kijken
  • Het tuinonderhoud wordt uitgevoerd door een specialistisch team op het gebied van tuinonderhoud
  • U geniet meer van een tuin die goed onderhouden is
  • De uitstraling van uw tuin is het hele jaar op orde

Wat houdt het onderhouden van uw tuin in?

Het onderhouden van uw tuin gaat verder dan het snoeien van uw bomen en planten. Als hoveniersbedrijf met een specialistisch team op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij echt alle tuinklussen bij u uit handen nemen. Samen met u bespreken we wat u graag wilt uitbesteden en wat u misschien toch graag zelf wilt doen. Wilt u al uw tuinonderhoud uitbesteden, ook geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw tuin van top tot teen onderhouden wordt, zodat u er ieder moment van kunt genieten.

Gazononderhoud

Heeft u een gazon in uw tuin, dan is onderhoud van groot belang om dit gazon in topconditie te houden. Qua onderhoud kunt u hierbij denken aan verticuteren, maaien, bemesten en onkruidbestrijding. Wij voeren deze taken graag voor u uit en zorgen ervoor dat uw grasmat er het hele jaar door prachtig bij ligt.

Onkruidbestrijding

Onkruid plukken is misschien wel de meest vervelende klus als het gaat om uw tuin onderhouden. Het blijft maar terugkomen, waardoor u er ieder moment dat u in de tuin bent mee bezig bent. Hovenier Tuinier ontneemt u deze vervelende taak dan ook met alle liefde. Wij verwijderen het onkruid op professionele en biologische wijze, waardoor het voor langere periode wegblijft en u er geen last meer van heeft.

Vijveronderhoud

Een gezonde en heldere vijver vraagt om de nodige onderhoudstaken. Denk hierbij aan het verwijderen van vuil en blad uit de vijver, maar ook aan het zuurstofgehalte van het water op peil houden. Door de juiste combinatie van factoren te onderhouden, geniet u het hele jaar door van een prachtige en gezonde vijver. Als hoveniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van vijvers en weten wij precies wat uw vijver nodig heeft.

onderhoud gazon

Onderhoud gazon

verticuteren tuinonderhoud
grasmaaien tuinonderhoud
gazonbemesting, tuinonderhoud
graskanten bijhouden, tuinonderhoud
door zaaien, tuinonderhoud
verwijderen onkruid, tuinonderhoud
Contact

Onderhoud bestrating

mos en groene alg verwijderen, tuinonderhoud
herstraten, tuinonderhoud
onkruid verwijderen, tuinonderhoud
afwatering, tuinonderhoud
Contact
onderhoud bestrating
verzorging bomen

Boomverzorging

kappen en vellen, tuinonderhoud
bomen snoeien, tuinonderhoud
boomstronk verwijderen, tuinonderhoud
tuinonderhoud snoeien
Contact

Onderhoud beplanting & borders

tuinonderhoud snoeien
bemesten, tuinonderhoud
verwijderen beplanting, tuinonderhoud
scheren en snoeien, tuinonderhoud
Contact
beplanting onderhoud
vijver onderhoud

Onderhoud vijver

bladvrij houden vijver
vijver planten snoeien, vijver onderhoud
troebel vijverwater, tuinonderhoud
waterwaarden meten, vijveronderhoud
alg verwijderen
zuurstofgehalte vijver, tuinonderhoud
Contact

Eenmalig of periodiek tuin onderhoud

Door uw tuin met enige regelmaat een onderhoudsbeurt te geven, kunt u er het hele jaar door plezier van hebben. Onderhoud is een terugkerend iets in uw tuin omdat deze de hele dag onder invloed staat van externe factoren. Ook vragen de verschillende elementen in uw tuin om een verschillend onderhoudspatroon.

Wanneer u uw tuin wilt laten onderhouden door ons tuinonderhoud bedrijf, dan luisteren wij naar uw wensen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het moment waarop het tuin onderhoud wordt uitgevoerd. Wilt u bijvoorbeeld dat wij iedere week langskomen of heeft u liever dat wij maandelijks langskomen. Wij passen de onderhoudstaken aan op de frequentie van langskomen, waardoor u ongeacht uw keuze het hele jaar door tegen een mooie tuin aan kijkt.

Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor seizoensgebonden onderhoud. Ieder seizoen vraagt om ander onderhoud. Zo kunt u in het voorjaar denken aan het bemesten van de tuin en het plaatsen van nieuwe beplanting, maar maken wij uw tuin in het najaar winterklaar door onder andere bomen, struiken en heggen te snoeien. Seizoensgebonden onderhoud betekent dat wij uw tuin voor ieder seizoen klaarstomen. Wij komen dan dus 4 keer in het jaar langs om uw tuin in orde te maken.

Wilt u toch dat wij een keer tussendoor langskomen om uw tuin weer even op te frissen? Geen probleem, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wilt u altijd een goed onderhouden tuin?

Wat voor voordelen kunt u verwachten?

tuinonderhoud, zuid-holland
tuinonderhoud uitbesteden
geen stress, tuinonderhoud hoveniersbedrijf
complimenten tuin

Tuinonderhoud uitbesteden aan Hovenier Tuinier

Maakt u de keuze om uw tuin te laten onderhouden door een hovenier in Rotterdam, dan bent u bij Hovenier Tuinier aan het juiste adres. Wij ontzorgen u van A tot Z op het gebied van uw tuinonderhoud en u zult amper merken dat we er zijn. Wij gaan op een professionele manier te werk in uw tuin, waardoor het tuinonderhoud snel en effectief voltooid kan worden.

Onze hoveniers en tuinmannen weten precies wat ieder element van uw tuin nodig heeft en beschikken over de juiste kennis en ervaring om de werkzaamheden goed uit te voeren. Wij beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om van iedere tuin een plaatje te maken.

Meer dan een tuinonderhoud bedrijf

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Of wilt u een zwembad aanleggen? Ook dan kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht. Als allround hoveniersbedrijf kunnen wij uw nieuwe tuin van begin tot eind realiseren. Te beginnen met een passend tuinontwerp, waarna de tuinaanleg en het tuinonderhoud als vanzelf volgen.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden op het gebied van tuin onderhoud of bent u benieuwd naar onze andere mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

In het kort… hoe werkt het?

tuinonderhoud, zuid-holland

Kennismaking & persoonlijk contact

Voor ons is persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom beginnen we met een kennismaking. Wat voor tuin heeft u. Waar liggen uw wensen? Wat kunnen we voor u betekenen?

Voorstel

We hebben na onze kennismaking inzichtelijk hoe uw tuin eruit ziet. Ook zijn we op de hoogte van uw wensen en verwachtingen! In het gesprek hebben we de verschillende mogelijkheden aan u uitgelegd. Tijd voor het voorstel en de mogelijke afronding.

tuinonderhoud, rotterdam
tuinonderhoud, den haag

Eén contactpersoon

Graag stellen we u voor aan uw contactpersoon. Wij houden van korte lijnen,
als er iets is, moeten we u direct te woord kunnen staan. Wel zo handig!

Tijd voor onderhoud

Laten we aan de slag gaan! Correctie, wij gaan aan de slag! U kunt heerlijk
rustig aan doen. Tussendoor vragen, extra werkzaamheden of opmerkingen?
Trek gerust aan de bel!

onderhoudsplan tuin, utrecht

Dit spreekt mij aan…

Ik kom graag vrijblijvend in contact

Reden van contact
Dank je voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het later nog eens.