Dakterras en daktuin

van ontwerp tot aanleg

Direct bellen
Contact
0
Daktuinen en dakterrassen aangelegd
0+
Jaar ervaring
0
Beoordeeld

U wilt een dakterras die past bij uw wensen en eisen. Een tuin op hoogte die sfeer en kwaliteit uitstraalt. Een plek waar u zich kunt terugtrekken om te ontspannen. U wilt een verbluffend mooi dakterras waar u jarenlang van genieten kunt!

Daarnaast wilt u dat uw daktuin aansluit bij uw woning en zijn omgeving. Want uw tuin vormt een onlosmakelijk onderdeel van uw woonplezier en de waarde van uw woning, en dat snappen we als uw hoveniersbedrijf in Rotterdam maar al te goed.

Hovenier Tuinier is gespecialiseerd in het realiseren van daktuinen en dakterrassen.

hovenier aanleggen dakterras

Wij kunnen u helpen!

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 500+ dakterrassen aangelegd. Het ontwerpen en aanleggen van uw dakterras is ons vakgebied en passie! Aangezien geen enkel terras en wens met elkaar te vergelijken is, staat maatwerk en persoonlijk contact bij ons op één.

Wat kunt u van ons verwachten?

Stap 1: Kennismaking

Het eerste contact zal via de telefoon plaatsvinden. Wij zullen u meerdere vragen stellen om een beeld te krijgen bij uw tuinwensen. Het gesprek zal zo’n 15 -20 minuten in beslag nemen. Op basis van ons telefoongesprek beslist u of u een vrijblijvende afspraak wilt inplannen, dit kan bij u thuis of op de locatie van uw dakterras. Tijdens dit gesprek nemen we de uitgangspunten nog eens door. Ook worden er foto’s gemaakt en indien mogelijk wordt het dakterras direct ingemeten.

kennismaking hovenier
ontwerp dakterras

Stap 2: Ontwerp

Veertien dagen na het kennismakingsgesprek nemen we contact met u op. We nodigen u van harte uit bij ons op kantoor! Tijdens deze afspraak bespreken we het ontwerp en de offerte. We bespreken eventuele wijzigingen en nemen verschillende materialen met u door.

Stap 3: Aanleg

Zodra u een akkoord bent het ontwerp, de begroting, de uitwerking van het plan en de start en opleverdatum starten we met het aanleggen van uw dakterras.

Als we voorzien dat er overlast voor uw buren zal ontstaan, dan zullen wij uw buren informeren. Eventuele klachten kunnen zij dan aan ons melden.

aanleg dakterras
onderhoud dakterras

Stap 4: Onderhoud

Uw dakterras is opgeleverd. Ons streven is dat u maximaal kunt genieten van uw prachtige dakterras. Daarom komen wij nog tweeseizoen na aanleg terug om nazorg en garantie te geven.

We controleren de uitgevoerde werkzaamheden en beoordelen of deze naar wens functioneren. Ook kijken we naar het groei en bloei van uw beplanting en gazon.

Daarnaast geven we u advies met betrekking tot het tuinonderhoud, bemesting en meer.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wat klanten zeggen…

“Zeker aan te bevelen”

Voor de tweede maal zaken gedaan met dit bedrijf. Het is volledig naar onze wensen uitgevoerd. Vakkundig personeel die meedenkt en adviezen geeft en zeker aan te bevelen.

F. Jans

“Prima bedrijf”

Vriendelijke mensen. Klantgericht. Denken met je mee. Werken goed en vakkundig. Ik ben blij met het resultaat.

A.R. Baars

“Zeer tevreden”

Wij zochten een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van tuinen op hoogte. Die hebben we met hoveniersbedrijf Tuinier zeker gevonden. Vanaf het eerste moment goed contact. Erg tevreden!

Jorn Berendsen

Uw droomterras realiseren?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contact