Hovenier in Rotterdam

specialist in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Contact
0
Beoordeeld
0+
Jaren ervaring
0+
tuin ontworpen

Hovenier in Rotterdam

Heeft u genoeg wensen voor uw nieuwe tuin, maar heeft u geen tijd, motivatie, onvoldoende kennis of gewoon geen groene vingers om uw tuin te ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden? Hovenier Tuinier is een hoveniersbedrijf voor Rotterdam en omgeving en helpt u graag. Met ruim 20 jaar ervaring, vakmensen met kennis en gebruik van kwalitatieve materialen kunnen wij u volledig ontzorgen.

Uw droomtuin gerealiseerd door een hovenier in Rotterdam en omgeving

Wilt u uw droomtuin laten realiseren, maar komt u niet verder dan het wensenlijstje in uw hoofd? Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw nieuwe tuin vraagt om de hulp van een expert. Iemand die beschikt over de juiste kennis en materialen om te weten wat uw tuin nodig heeft.

Hovenier Tuinier, hovenier in Rotterdam en omgeving, helpt u graag uw tuin om te toveren tot de tuin die u altijd gewenst heeft. Dat betekent niet alleen dat wij de aanleg op ons nemen, maar wij helpen u bij het gehele proces, van het ontwerp tot het onderhoud (indien gewenst uiteraard). Hierdoor bent u volledig ontzorgd en hoeft u alleen maar te genieten van uw nieuwe tuin, die misschien nog wel mooier is dan u in uw hoofd had.

Waarom kiezen voor Hoveniersbedrijf Tuinier?

  • U kiest voor een hovenier met ruim 20 jaar ervaring
  • Wij denken met u mee en kunnen u adviseren over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin
  • U kunt uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud uitbesteden, waardoor u volledig ontzorgd wordt
  • U kunt rekenen op de ruime kennis van onze vakmannen en het gebruik van kwalitatieve materialen
  • De wensen, verwachtingen en mogelijkheden worden vooraf besproken, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Hovenier Tuinier realiseert als hovenier in Rotterdam uw droomtuin.

Tuinontwerp in Rotterdam

Wilt u uw nieuwe tuin ontwerpen, maar weet u eigenlijk helemaal niet waar u op moet letten? De wensen zitten wel in uw hoofd, maar het op papier krijgen is lastig. En dan heeft u ook nog te maken met alle externe factoren, zoals de ligging van de tuin en de kwaliteit van de grond. Factoren die mede bepalen wat er mogelijk is en wat de beste keuzes zijn voor uw tuin.

Bij Hoveniersbedrijf Tuinier beschikken wij over uitgebreide tuinkennis welke wij uitstekend toe kunnen passen om uw ontwerp te maken. Als hovenier in Rotterdam en omgeving houden wij rekening met de externe factoren, maar uiteraard ook met uw wensen (deze zijn immers het allerbelangrijkst). Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we uw hele tuinontwerp af. Hierdoor komen de wensen in uw hoofd als vanzelf in 3D op papier.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw tuin en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Rotterdam en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinaanleg in Rotterdam

Uw tuin laten aanleggen in de regio Rotterdam? Hoveniersbedrijf Tuinier is uw hovenier in Rotterdam. Of het nu om de tuin bij uw woning gaat of u wilt een tuin laten aanleggen bij uw bedrijfspand of zorginstelling, onze vakmannen staan klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Tijdens de aanleg van uw tuin heeft u één vast aanspreekpunt, waar u altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. Zo blijft de communicatie zowel voor u als voor ons helder en duidelijk.

Als ervaren hovenier in Rotterdam en omgeving weten wij wat er nodig is om uw tuin in deze regio aan te leggen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en maken gebruik van kwalitatieve materialen die aansluiten op uw tuin.

Beplantingsplan

Eén van de onderdelen van uw nieuwe tuin kan beplanting zijn. Het opstellen van een beplantingsplan is dan erg belangrijk. Een beplantingsplan is een plan waarin staat welke planten er in uw tuin komen en waar deze planten komen te staan. Hierdoor weten wij tijdens de aanleg precies waar welke plant moet komen. Hier wordt van tevoren over nagedacht, zodat dit tijdens de uitvoering gemakkelijk kan worden opgevolgd.

Tijdens het opstellen van het beplantingsplan wordt er niet alleen gekeken naar uw wensen, maar ook naar de optimale plaats voor de plant. Wij kunnen u hierin adviseren, zodat u extra lang kunt genieten van de prachtige flora in uw tuin.

Gazonaanleg

Heeft u de wens voor een gazon in uw tuin? Ook daar kunnen wij u als hoveniersbedrijf voor Rotterdam en omgeving mee helpen. Wij weten alles over de verschillende grassoorten waar u uit kunt kiezen en zorgen ervoor dat uw gazon op de juiste manier wordt aangelegd.

Ook wanneer u kiest voor een gazon van kunstgras, kunt u bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vijveraanleg

Wilt u een vijver in de tuin aanleggen waar u lang van kunt genieten? Dat vraagt om de expertise van een hovenier. Weet u bijvoorbeeld wat de beste tijd is om een vijver aan te leggen? Hoe diep een vijver mag/moet zijn voor het optimale leefklimaat? En of u vergunningen nodig heeft voor de vijver? Dit zijn allemaal vragen waar wij u het antwoord op kunnen geven. Wij adviseren u graag tijdens het ontwerpen van de vijver en leggen de vijver op een professionele manier voor u aan.

Uw tuinaanleg wordt geheel verzorgd door ons hoveniersbedrijf in Rotterdam.

Tuinonderhoud in Rotterdam

Uw tuin altijd in topconditie, zodat u er optimaal van kunt genieten? Maar heeft u zelf geen tijd of zin om het tuinonderhoud uit te voeren? Hovenier Tuinier neemt uw onderhoud graag uit handen. Met een apart team dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud hebben wij een passende oplossing voor ieder element van de tuin. Samen stellen we een op maat gemaakt jaarplan op waarin alle onderhoudstaken worden beschreven en waarin ook staat wanneer deze taken worden uitgevoerd.

Gazononderhoud

Voor een gazon dat altijd in topvorm is, is het juiste onderhoud patroon gewenst. Verticuteren, maaien, bemesten en onkruidbestrijding zijn taken die binnen dit patroon passen en regelmatig moeten gebeuren om een mooie grasmat te behouden. Ons hoveniersbedrijf voor Rotterdam en omgeving helpt u graag door u deze taken uit handen te nemen.

Onkruidbestrijding

Onkruid is één van de meest voorkomende ergernissen van tuineigenaren. Wanneer u het net heeft verwijderd, lijkt het alweer terug te groeien. Bij Hovenier Tuinier, hoveniersbedrijf voor Rotterdam, verwijderen wij het onkruid voor u op een biologische en professionele wijze. Deze effectieve manier zorgt ervoor dat het onkruid voor langere tijd weg blijft en scheelt u behoorlijk wat tijd aan onkruid verwijderen.

Vijveronderhoud

Voor het houden van een gezonde en mooie vijver is het belangrijk dat er bepaalde onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Ook deze taken kunnen wij uit handen nemen. Denk hierbij aan het zuurstofgehalte op orde houden, algen verwijderen en de vijver blad en onkruidvrij houden. Door deze taken met enige regelmaat te laten uitvoeren, geniet u het hele jaar door van een heldere en gezonde vijver.

Dakterras en daktuin

Heeft u een tuin op hoogte, oftewel een daktuin of dakterras? Ook hier kunt u een prachtige plek van maken, waardoor u heerlijk van het buitenleven dichtbij huis kunt genieten. Hovenier Tuinier is gespecialiseerd in het realiseren van daktuinen en dakterrassen. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar wat er bij uw woning en de omgeving past. Op basis daarvan wordt er een ontwerp gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van tuinieren op hoogte. Maatwerk en persoonlijk contact staat voor ons bovenaan. Zo creëren we samen met u een dakterras of daktuin waar u jaren van kunt genieten.

Ook voor uw daktuin kunt u bij ons hoveniersbedrijf in Rotterdam terecht.

Gevelbeplanting

Tegenwoordig zijn er zoveel meer opties dan alleen horizontaal tuinieren. Wilt u uw woning beschermen tegen de warmte van de zon en genieten van een heerlijk koele woning in de zomer? Dan is gevelbeplanting hiervoor een uitstekende oplossing. Gevelbeplanting is beplanting die tegen uw gevel aan wordt geplaatst, waardoor de gevel als het ware afgeschermd wordt voor de directe UV-stralen. Het heeft een isolerende werking en ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Hovenier Tuinier kan als hovenier in Rotterdam en omstreken uw gevelbeplanting verzorgen. Wij plaatsen, afhankelijk van uw wensen, de gevelbeplanting die bij uw woning past. Ook uw dak met groen bedekken? Dakbegroeiing is ook iets wat wij jaarlijks veel doen en draagt tevens bij aan de isolatie.

Zwembad aanleggen in Rotterdam

Wilt u uw luxe tuin compleet maken en een zwembad aanleggen? Hoveniersbedrijf Tuinier is dé zwembaden specialist van West-Nederland. Wij begrijpen dat er onwijs veel keuzes te maken zijn bij het realiseren van een zwembad in de tuin en helpen u daar graag bij. Afhankelijk van uw wensen, uw tuin en uw budget kunnen wij u adviseren over het type zwembad en het zwembad ook meteen voor u aanleggen. Zo kunt u van idee tot uitvoering bij ons terecht.

Plunge pool

Steeds meer mensen kiezen voor een plunge pool, de benaming voor een zwembad dat niet groter is dan 5 bij 3 meter en niet dieper dan 150 cm. Een plunge pool is ideaal voor als u lekker wilt kunnen ontspannen en wilt genieten van de luxe van uw eigen zwembad, maar niet een al te grote tuin heeft of niet de wens heeft om baantjes te zwemmen. Het zwembad past vanwege zijn afmetingen in vrijwel iedere tuin, heeft een stuk minder onderhoud dan een groter zwembad en is sneller op temperatuur.

Hydro pool

Voor de sportievelingen onder ons is er de hydro pool. Een zwembad waar u naast dat u er gewoon lekker in kunt afkoelen en genieten, ook in kunt sporten. De hydro pool is namelijk voorzien van een krachtige stroming die kan worden aangezet zodat u er tegen in kunt zwemmen. Hierdoor kunt u in een kleiner zwembad toch aan uw ‘baantjes’ komen of het zwembad gebruiken voor echte zwemtrainingen.

Polypropyleen zwembad

Een polypropyleen zwembad is één van de bekendste type zwembaden. Het zwembad biedt u ruime mogelijkheden wat betreft de afmetingen omdat het materiaal uit verschillende, aan elkaar gelaste, panelen bestaat. Het materiaal is zeer duurzaam en vrijwel onverwoestbaar. Ook UV-stralen hebben nauwelijks invloed op het materiaal. Hierdoor kunt u jaren genieten van een polypropyleen zwembad, zeker als u het laat ontwerpen en aanleggen door uw hoveniersbedrijf in Rotterdam, Hovenier Tuinier.

Polyester zwembad

Ook het polyester zwembad valt onder de bekendste type zwembaden. Het verschil met een polypropyleen zwembad is dat een polyester zwembad uit één stuk materiaal gemaakt is, waardoor er geen naden zichtbaar zijn. Daarnaast is het met polyester ook mogelijk om ronde vormen te maken.

Welk zwembad type u ook kiest, Hoveniersbedrijf Tuinier staat voor u klaar. Samen bespreken we de wensen, maken we een passend ontwerp en wij zorgen ervoor dat uw zwembad op een professionele wijze voor u wordt aangelegd.

Ons hoveniersbedrijf in Rotterdam legt uw zwembad van A tot Z aan.

Hoveniersbedrijf Rotterdam: vakmanschap, kwaliteit en duidelijkheid

Hoveniersbedrijf Tuinier is sinds 2001 actief als hovenier in Rotterdam en omgeving. Met ruim 20 jaar aan ervaring weten wij wat er belangrijk is om ieder tuinproject succesvol af te ronden. Vakmanschap, kwaliteit en duidelijkheid zijn dan ook onze belangrijkste waarden. Iedere klus wordt uitgevoerd door onze vakmannen en de gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast werken wij samen met onze vaste partners, welke wij met veel zorg hebben verzameld en waar wij volledig achter staan. Door vooraf de wensen en verwachtingen goed met u door te spreken, voorkomen we dat er achteraf verrassingen ontstaan. Hierdoor weten we allebei precies waar we aan toe zijn voor we de klus beginnen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren op vrijwel alle verschillende gebieden als het om uw tuin gaat.

Uw droomtuin realiseren in Rotterdam?

Contact