Tuin aanleg en onderhoud

Contact

Hoveniersbedrijf Tuinier

Hoveniersbedrijf Tuinier is een begrip in de regio Krimpen aan den IJssel. We staan voor vakwerk en richten mooie projecten in waar onze klanten nog jaren van kunnen genieten. U kunt bij uw hoveniersbedrijf in Rotterdam terecht voor: het ontwerpen, het aanleggen en het onderhoud van uw tuin! Ons personeel werkt vrijwel altijd in een vast team van twee personen. Dat betekent dat al onze teams op elkaar zijn ingespeeld en doen waar ze goed in zijn.
Over Hoveniersbedrijf Tuinier
tuinontwerp laten maken

Tuinontwerp

Uw wensen en ideeën vertaald terug zien in een 3D tuinontwerp wat ook nog binnen uw budget past? Dit doen wij dagelijks en staan ook voor u klaar! Het is van groot belang dat vooraf duidelijk is wat de wensen zijn en waar we deze in de tuin kunnen realiseren. Want hoe beter de stijl kenbaar is gemaakt, hoe beter het tuinontwerp bij u past. Deze uitdaging gaan we graag met u aan.

Meer informatie

Tuinaanleg

Wij zijn de specialist in de regio Rotterdam voor het aanleggen van de tuin bij uw woning of bedrijf. Ook (zorg) instellingen behoren tot onze klantenkring. Samenwerken in de realisatie van het project is ons uitgangspunt want zo behalen we opnieuw het beste eindresultaat. De basis is het, door ons verzorgde, ontwerp. De tuinaanleg vindt plaats door onze vakmensen die al jaren kennis en kunde hebben opgedaan in ons vak en het werk verstaan. Tijdens het project heeft u één vast aanspreekpunt.

Meer informatie
tuin aanleg

Tuinonderhoud

Ook voor tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Wij hebben een apart team dat gespecialiseerd is in tuinonderhoud. Voor elk tuinonderhoud maken we een op maat gemaakt jaarplan. Van het scheren van hagen tot het snoeien van heesters, u kunt bij ons terecht! Dit op maat gemaakte jaarplan overleggen we met u en op vaste momenten komen we bij u langs. Van het gehele tuinonderhoud tot het ondersteunen van werkzaamheden, voor elk onderdeel hebben wij de oplossing voor u.

Meer informatie

Gerealiseerde projecten

Benieuwd naar de, door ons gerealiseerde projecten? Klik hieronder voor meer informatie.

Meer informatie
gerealiseerde projecten

Wat klanten zeggen…

“Vakkundige en plezierige medewerkers”

“Onze wens was een totale voortuin-renovatie. Wij hadden zelf wat ideeën, en die zijn prima uitgewerkt en creatief vormgegeven door Tuinier. Goede tekeningen en beplantingsplan gemaakt met regelmatig tussentijds overleg. Zelf een aantal werkzaamheden kunnen uitvoeren om de kosten te beperken. Vakkundige en plezierige medewerkers, zowel voor aanleg als voor snoeien.”

J. van Winden, Your Content Goes Here

“Professioneel top bedrijf!”

Een heel professioneel top bedrijf!! Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tuin! Bedankt!!
Camila Marques, Your Content Goes Here

“Top bedrijf!!!”

Er wordt met het intake gesprek echt meegedacht met en geluisterd naar de wensen van de klant. De uitvoer is prima, de mannen ruimen alles netjes op. Mooi eindresultaat!
Mariëlla Boerman, Your Content Goes Here

“Vakkundig en zeer goed Hoveniersbedrijf”

“Bij de totale renovatie van de tuin (voor en achter) is zeer goed werk geleverd. Het personeel is vakbekwaam en zeer vriendelijk. Het project heeft volgens planning 3 weken geduurd en alle materialen zijn “just in time” aangeleverd. Het hoveniersbedrijf is een aanrader.”

Mike Heniger, Your Content Goes Here

Hoe wij werken…

kennismaking

Kennis maken met inventarisatie van uw ideeën

U weet wat u wilt in uw droomtuin. Maar, past dit allemaal wel? Wat zijn belangrijke onderdelen in uw tuin om niet te
vergeten? Wat zorgt er voor dat uw tuin prettig aanvoelt? Wij helpen u graag met dit ontwerpproces. In het eerste gesprek willen wij u graag leren kennen om zo uw wensen te inventariseren. Door onze jarenlange ervaring beheersen wij de disciplines om dit proces goed te laten verlopen. Uw wensen, eisen en budget zijn bepalend voor het ontwerp. Samen met u bepalen we wat de volgende stap is.

schets en ontwerp

Schetsen en ontwerpen

Wanneer uw wensen duidelijk zijn, kunnen wij uw droomtuin ontwerpen. Onze ontwerper zet uw ideeën op papier. Het schetsontwerp wordt uitgebreid met u besproken bij ons op kantoor, en zo nodig aangepast.
plan en offerte

Presenteren definitief plan en bijbehorende offerte

Op basis van het definitieve ontwerp wordt er een gedetailleerde offerte opgesteld en met u besproken. De gekozen materialen worden getoond en samen met u afgestemd. Met behulp van voorbeelden worden toegepaste onderdelen visueel gemaakt. Zodra u de offerte goedkeurt, plannen wij het project in. Indien nodig worden technische details verder uitgewerkt. Tijdens de voorbereidingen wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

tuinaanleg en realisatie

Realisatie en oplevering

Nu gaan we écht aan uw tuin beginnen. Van het grond- en straatwerk tot de kleinste details realiseren onze vakmensen
uw droomtuin in een strak geregisseerde planning. U heeft tijdens de uitvoering één aanspreekpunt. Wij houden regelmatig contact met u om de voortgang te bespreken en eventuele wijzigingen tijdens de werkzaamheden af te
stemmen. Geen verrassingen achteraf dus!

aangelegde tuin

Genieten!

Na de realisatie wordt uw droomtuin opgeleverd. Als er onverhoopt onvolkomenheden zijn, worden deze verholpen. Gegarandeerd! U heeft een volledig jaar garantie op alle gebruikte materialen en werkzaamheden. Voor het tuinonderhoud kunnen wij u óók nog volledig ontzorgen door middel van een onderhoudscontract.

Wilt u dat wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het maken van de juiste keuzes voor uw tuin!

Contact