Hoveniersbedrijf in Rotterdam Oost

Woont u in Rotterdam Oost en zoekt u een betrouwbaar hoveniersbedrijf die voor u tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kan realiseren? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar honderden tuinen in Rotterdam ontworpen, aangelegd en onderhouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? We schrijven erover!

Tuinontwerp en tuinaanleg in Rotterdam Oost

Rotterdam oost is een stadsdeel van Rotterdam die meer dan 112.000 inwoners herbergt.

Bekende wijken en buurten in Rotterdam Oost zijn: Kralingen, Struisenburg, de Esch, Kralingseveer, Het lange Land, Nesselande, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland en Zevenkamp.

Wilt u graag uw tuin opnieuw aanleggen of laten renoveren en bent u woonachtig in één van deze wijken? Zoek dan niet verder. Hoveniersbedrijf Tuinier kan u helpen!

Voor dat we verder gaan. Wie zijn wij?

Mijn naam is Hans Bauke Tuinier van Hoveniersbedrijf Tuinier. Ons team van meer dan 10 mensen heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 2000 tuinen aangelegd. Bij tuinaanleg is samenwerken voor ons van groot belang, vanuit die basis realiseren wij uw droomtuin.

hovenier rotterdam oost

Tuinaanleg, wat zijn de mogelijkheden?

Als we het hebben over tuinaanleg dan hebben we het over een breed scala aan mogelijkheden. Er zijn namelijk heel veel verschillende tuinstijlen, materialen, producten en opties. We nemen er een paar met je door.

Houtbouw

Hout wordt in vrijwel iedere tuin toegepast. Denk aan schuttingen, overkappingen, tuinhuizen met overkapping, veranda, pergola en vlonders. Maar ook hekwerken en andere bouwconstructies zijn vaan gemaakt van uit.

Tuin aan het water

In Rotterdam Oost hebben we te maken met veel water. Het is dan ook goed mogelijk dat uw tuin aan het water ligt. In dat geval is het aan te raden om een steiger in de tuin te bouwen. Denk aan een vissteiger of aanlegsteiger. Hierdoor verbindt u de tuin met het aangrenzende water.

Wellness in de tuin

Aangezien de temperaturen in Nederland toenemen zien we een stijgende belangstelling voor wellness in de tuin. Denk aan zwembaden, jacuzzi’s en buitenkeukens.

Beregening en tuinverlichting

Tuinverlichting en beregening mag eigenlijk niet meer ontbreken. Tuinverlichting zorgt ervoor dat u ook in de donkere uren kunt genieten van de tuin. En beregening zorgt dat uw ook in warme periodes in groei en bloei staat. Daarnaast is een beregeningssysteem aan te raden omdat het een hele hoop werk scheelt. Er zijn namelijk systemen die je vanaf je mobiel kunt bedienen.

Terras aanleg

Zodra we een terras aanleggen nemen we eerst de wensen van u door. Zit u graag in de zon of heeft u in de zomer liever een terras in de schaduw? Facetten die van belang zijn als het gaat om de locatie van het terras. Elke tuin heeft namelijk een andere situatie en ligging (noorden, oosten, westen, zuiden) door hier slim om in te spelen haalt u het maximale plezier uit uw terras.

Wat betreft terras zijn er qua materiaal ontzettend veel mogelijkheden. Kiest u voor een terras van betonbestrating, keramische tegels. Of heeft u liever een vlonder terras?

Tuinontwerp en tuinaanleg in Rotterdam oost

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk dan bovenstaande. Wilt u kijken wat er allemaal mogelijk is? Of wilt u uw tuinplannen eens met ons bespreken? Bel ons gerust. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen of ons een mail sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!contact-hovenier-zuidholland

Misschien interessant?

Paar voorbeelden van gerealiseerde projecten