Nieuwbouw in Nesselande

Heeft u een nieuwbouwwoning in Rotterdam Nesselande? Of bent u bezig met het bouwen van een woning in Nesselande? Zoekt u een hovenier die voor u tuinontwerp en tuinaanleg kan realiseren? In dit artikel gaan we in op tuinaanleg bij nieuwbouwwoningen.

Nieuwbouw in Rotterdam Nesselande

In Rotterdam Nesselande worden op dit moment veel nieuwe woningen gebouwd. Bij veel van die woningen zit een stuk grond die nog tot tuin getransformeerd moeten worden. Een nieuwbouw tuin is een kaal stuk grond wat de nodige voordelen met zich meebrengt. We nemen ze in het kort met u door.

Geen beperkingen

Bij renovatie van een bestaande tuin zie je vaak dat de indeling en het geraamte voor 80% hetzelfde blijft. Vaak heeft dit te maken met wat beperkingen. Denk bijvoorbeeld aan grote boomwortels of aan de erfafscheiding van de buren.

Bij nieuwbouwtuin heb je met beduidend minder beperkingen te maken.

Kale oplevering

De tuin wordt vaak volledig kaal opgeleverd. Hierdoor kunnen we direct starten met het aanleggen van de tuin. Er hoeven niets uit de tuin verwijderd te worden. Dat scheelt een hoop tijd en dus ook geld.

Mogelijkheden bij nieuwbouw tuin

De mogelijkheden bij een nieuwbouw tuin zijn net zo divers als bij tuinrenovatie. We nemen een paar aantrekkelijke opties met u door.

Tuinverlichting

Ziet u zichzelf al een zwoele zomeravond op het terras zitten? Het zou zonde zijn dat zodra het donker wordt de tuin door het duister een stuk kleiner wordt. Door tuinverlichting aan te leggen heeft u ook in de avonduren maximaal plezier van uw tuin

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ongewenste gasten het liefst inbreken in huizen waar zo min mogelijk licht brand.

aanleg tuinverlichting

Verlenging van de woning

U heeft net een prachtige nieuwbouwwoning laten realiseren. Steeds vaker zien we dat de tuinen een verlengstuk wordt van de woning. Zeker bij nieuwbouw is dat een absolute aanrader.

Zwembad aanleg

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Hierdoor wordt een bouwkundig zwembad plaatsen steeds aantrekkelijker. Zeker als u nagaat dat er geen beperkingen zijn.

Hoveniersbedrijf in Rotterdam Nesselande

Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen jaren honderden tuinen in Rotterdam ontworpen, aangelegd en onderhouden. Graag komen we met u in gesprek om de wensen te inventariseren. Op basis daarvan maken we een passend en op maat gemaakt ontwerp om vervolgens de aanleg te realiseren.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?