Aansluiten tuindouche

Aansluiten tuindouche

Wilt u tijdens warme dagen lekker afkoelen onder een tuindouche? Of wilt u na een sprong in het zwembad het chloor er afwassen? Een tuindouche neemt in populariteit toe en is een praktische en prachtige toevoeging aan elke tuin.

Verschillende buitendouche stijlen

Tuindouches zijn er in verschillende soorten, kleuren en stijlen. Belangrijk is dat er bij het kiezen van de tuindouche wordt gekeken naar de stijl van de tuin. Door hier kritisch naar te kijken wordt de tuindouche een ware eyecatcher.

Koud en warm water

Het is belangrijk om vooraf te bepalen of u alleen koud water uit de douche wilt laten stromen, of dat u een combinatie wilt van beiden? Dus koud en warm water?

Alleen koud water is aan te raden wanneer u de douche alleen gebruikt om snel af te spoelen of snel af te koelen.

Mocht u langere tijd buiten willen douchen of ook tijdens koudere temperaturen de buitendouche willen benutten dan raden we aan om ook warm water aan te sluiten.

tuindouche aanleggen

Privacy

Verder is het goed om te kijken hoe het met de privacy staat. Wilt u in alle rust douchen zonder dat u last heeft van glurende buren? Dan zullen we de douche zo moeten positioneren dat er geen inkijk mogelijk is. Mocht dit nou niet lukken dan moeten we de nodige privacy inbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig betonnen wand of aan een overkapping.

Buitendouche voor een spiegel

Het is een erg leuk idee om de douche voor een spiegel te installeren. Uw tuin wordt er ogenschijnlijk ruimer en groter van en daarbij is het douchen voor een spiegel (met name voor kinderen) erg leuk.

Tip voor in de winter

We raden aan om de douche in de winter af te sluiten. Een stevige vorstperiode kan funest zijn voor de buitendouche. Het is namelijk zo dat de waterleiding door de vorst kan knappen. Iets wat op een simpele manier voorkomen kan worden.

Aanleg tuindouche en buitendouche

Bent u opzoek naar een bedrijf die voor u een buitendouche kan aansluiten? Wilt u graag een buitendouche door een professioneel bedrijf laten aanleggen? Hoveniersbedrijf Tuinier heeft in de afgelopen 15+ jaar honderden buitendouches aangesloten.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen te allen tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook