Plunge pool op maat: wat zijn de mogelijkheden

Plunge pool op maat: wat zijn de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een plek in uw huis of tuin waar u helemaal tot rust kunt komen na een zware (werk)dag? Houdt u ervan om in het water te ontspannen? Een plunge pool is bij uitstek de plek om heerlijk in het water te zitten of te liggen. Plunge pools zijn kleine zwembaden die namelijk in alle soorten en maten kunnen worden geleverd. Bent u benieuwd naar de opties, voordelen en alle andere informatie over plunge pools? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten over deze steeds populairder wordende zwembaden.

Wat is een plunge pools

Plunge pools zijn vernoemd naar een natuurverschijnsel dat plaatsvindt bij een waterval. Daar waar het water namelijk naar beneden valt, raakt het de bodem aan. Al deze aanrakingen veroorzaken samen de nodige bodemslijtage. Door deze slijtage ontstaat er een soort ‘kuil’ onderaan de waterval. Deze plek wordt ook wel een plunge pool genoemd.

De plunge pools waar wij het over hebben, hebben echter niks met een waterval te maken. Wij hebben het over minizwembaden die voor u de perfecte ontspanningsplek moet worden in uw huis of tuin. Vanwege de kleine afmetingen past een plunge pool in vrijwel elke tuin of andere ruimte. Daarnaast zitten er nog vele andere voordelen aan een plunge pool. Welke? We sommen ze even op:

  • Plunge pools hebben een relatief lage aanschafsprijs. Zo variëren de prijzen van een plunge pool tussen de 5.000 en 10.000 Euro.
  • Plunge pools zijn voorzien van comfortabele lig- en zitgelegenheden.
  • Plunge pools hebben weinig onderhoud nodig. Daar waar een groot zwembad veel tijd met zich meebrengt, is dit bij een plunge pool tot een minimum beperkt.
  • Plunge pools hebben lage energie- en onderhoudskosten. Door de weinige hoeveelheid water zijn de kosten op het gebied van energie en onderhoud erg laag. Zo worden uw vaste lasten na aanschaf van een plunge pool maar weinig hoger.
  • Plunge pools warmen snel op. Door de weinige hoeveelheid water is de temperatuur van uw bad snel te verhogen.

Plunge pool op maat

Een plunge pool op maat maken? Kan dat?

Plunge pools zijn leverbaar in verschillende standaardmaten. Zo zijn deze kleine zwembaden in de maten 2000x2000mm, 3000x2500mm, 4000x2500mm en 5000x3000mm beschikbaar. Mocht u liever een andere maat hebben dan is dat tegen een meerprijs ook mogelijk.

Plunge pools zijn dus volledig op maat te maken. De diepte van een plunge pool is standaard 125 centimeter. Dit is uit te breiden naar een diepte van 140 óf zelfs 150 centimeter. Ook de indeling qua lig- en zitbanken is naar eigen wens in te vullen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u natuurlijk graag.

Een plunge pool aanschaffen

Bent u ervan overtuigd dat een plunge pool de ideale plek voor ontspanning is én dat u er graag één zou willen aanschaffen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bent u er nog niet helemaal over uit of wilt u graag nog wat vragen stellen? Ook dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

hoveniersbedrijf rotterdam

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook