Hoe diep is een plunge pool

Hoe diep is een plunge pool?

Bent u op zoek naar een plek in uw huis waar u heerlijk kunt ontspannen en in gezelschap of alleen kunt relaxen? Houdt u ervan om in het water te zitten? Een plunge pool is misschien we de beste plek om dit te doen. Een plunge pool is kortweg een klein zwembad dat is voorzien van alle gemakken om tot de ideale ontspanning te komen.

Bent u benieuwd naar hoe diep en groot een plunge pool is? In dit artikel vertellen wij u alles wat u wilt weten over een plunge pool.

Wat is een plunge pool precies?

Het begrip plunge pool was wellicht nog een beetje onbekend voor u, maar daar zullen wij verandering in brengen. Een plunge pool is zogezegd een klein zwembad dat is bedoeld voor ontspanning. Een plunge pool is de ideale plek om even tot rust te komen en weg te dromen na een lange (werk)dag. Daarnaast is een plunge pool zeer geschikt om met anderen van te genieten.

Zeg nou eerlijk, wat is er nou lekkerder dan in het gezelschap van een paar goede vrienden en/of geliefden te genieten van een hapje en een drankje terwijl jullie lekker in het water liggen. Plunge pools zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen geheel op maat worden gemaakt. De pools zijn standaard voorzien van zit- en liggelegenheden. De zit- en ligplekken kunt u ook naar uw eigen wens invullen. Ditzelfde geldt voor de diepte en grootte van het bad.

Hiernaast hebben plunge pools nog vele voordelen. Zo is een plunge pool vanwege de kleine afmetingen geschikt voor vrijwel elke ruimte of tuin, vergt het weinig onderhoud, brengt het maar weinig energiekosten met zich mee, is het relatief goedkoop in aanschaf en heeft het nog vele andere voordelen.

Hoe diep is een plunge pool

Hoe diep is een plunge pool

Zoals gezegd kunt u uw plunge pool naar hartenlust vormen. De standaarddiepte van een plunge pool is 125 centimeter. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een plunge pool te verdiepen tot 140 of zelfs 150 centimeter. De lengte- en breedtematen van plunge pools zijn ook variabel. Zo zijn de standaard maten 2000x2000mm, 3000x2500mm, 4000x2500mm en 5000x3000mm, maar kunt u dus ook kiezen voor andere opties qua formaat.

Om uw plunge poule helemaal tot ideale relaxplek te turnen kunt u ervoor kiezen om extra sfeer aan te brengen in de vorm van verschillende kleuren ledverlichting. Ook is het bad in verschillende kleuren te produceren, waardoor u altijd een bad volledig naar uw wensen kunt laten maken. Wanneer u een plunge pool laat plaatsen moet u rekening houden dat de diepte en de grote van het bad zorgen voor een hogere aanschafsprijs. Daarnaast moet u kijken of het mogelijk is om het bad om de bestemde plek te laten komen. Past het bad door de ingangen naar het huis of de tuin?

Plunge pool plaatsen

Wij kunnen plunge pools voor u aanleggen hoe u dat maar wilt. Wij kunnen het bad helemaal in de grond verwerken, maar ook deels in de grond zetten of in zijn totaliteit boven de grond plaatsen. Alle opties hebben hun charmes, voordelen en nadelen. Helemaal in de grond ziet er over het algemeen erg luxe uit, maar levert extra werk op. Boven de grond geeft de mogelijkheid om het bad aan de zijkant te voorzien van hout, keramische tegels of andere mooie oplossingen voor de buitenkant. Een plunge pool deels boven de grond is een mooie tussenweg.

Plunge pool kopen

Bent u ervan overtuigd dat een plunge pool voor u een uitkomst zou zijn en overweegt u om er één aan te schaffen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Heeft u nog wat twijfels? Ook dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor advies op maat.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

hoveniersbedrijf rotterdam

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook