Zwembad plaatsen met verlichting

Zwembadverlichting

Heeft u een zwembad zonder verlichting? En bent u opzoek naar de mogelijkheden om er verlichting in te laten bouwen? Of heeft u een zwembad met verlichting maar doet de verlichting het niet? Of heeft u helemaal nog geen zwembad? En zoekt u naar de mogelijkheden om een zwembad met verlichting te plaatsen? In dit artikel nemen we alle mogelijke informatie betreft zwembadverlichting met u door.

Zwembad zonder verlichting

Heeft u op dit moment een zwembad zonder verlichting? Wilt u graag dat uw zwembad s ’avonds een pareltje wordt en een absolute eyecatcher? Dan is het plaatsen van zwembadverlichting een erg goed idee. Hier zijn meerdere opties voor. De vraag of elke optie bij uw zwembad past is afhankelijk van het materiaal.

Als u een monoblok zwembad heeft van polyester zal het plaatsen van permanente verlichting moeilijker zijn dan bij een bouwkundig zwembad. Desondanks zijn er voor alle baden genoeg mogelijkheden. Denk maar eens aan drijvende verlichting of aan inhang verlichting dat o.a. geplaatst kan worden bij ingegraven zwembaden.

Zwembad plaatsen met verlichting

Zwembad met kapotte verlichting

Heeft u een zwembad met verlichting maar doen de lampjes het niet meer? Vind u het jammer dat uw zwembad niet meer wordt uitgelicht en wilt u dat graag opgelost zien? Dan zijn er twee opties. De eerste optie is dat u de verlichting zelf vervangt. Echter merken we dat veel mensen het spannend vinden om met stroom en water aan het werk te gaan. En hierdoor komen we automatisch bij de tweede optie. En dat is uitbesteden van dit reparatiewerk.

Het vervangen van een lampje is in veel gevallen niet zo moeilijk. Echter mocht de verlichting na het vervangen van de lamp het nog steeds niet doen dan moet onderzocht worden waar het probleem zit. Dit kan van alles zijn en is vooraf niet aan te geven. Het kan zijn dat de lampen in zijn totaliteit vervangen moeten worden.

Zwembad plaatsen met verlichting

Heeft u nog geen zwembad? Maar wilt u wel graag een zwembad in de tuin? Dan zijn er heel veel mogelijkheden. Allereerst moet u voor u zelf bepalen of u een ingegraven zwembad of een opzet zwembad wilt. Een opzet zwembad is een zwembad die op de tegels of op het gras staat. Een ingegraven zwembad is een zwembad die in de tuin zit verwerkt.

Voorbeelden daarvan zijn ecologische zwembaden en monoblok zwembaden. Zodra u dit voor u zelf heeft bepaald kunt u zich verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Mogelijkheden die oneindig lijken. Zo zijn er tal van verschillende soorten materialen, kleuren, vormen, maten en opties.

Eén van die opties is verlichting. Iets wat eigenlijk niet mag ontbreken. Het maakt van uw zwembad een absolute eyecatcher waardoor u ook in het donker van uw zwembad kunt genieten. Daarnaast is het hebben van zwembad verlichting een stuk veiliger. Dit omdat iedereen het zwembad ziet liggen. Hierdoor wordt de kans dat mensen per ongeluk in het water vallen een stuk kleiner.

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Zoekt u een bedrijf die u kan voorzien van advies op gebied van zwembad ontwerp, zwembad aanleg en zwembad onderhoud? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel heeft in de afgelopen 15+ jaar honderden zwembaden ontworpen, aangelegd en onderhouden. Door al deze ervaringen zijn we er van overtuigd dat we ook uw project tot een goed einde kunnen leiden.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

hoveniersbedrijf rotterdam

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook