Klein zwembad in de grond

Klein zwembad in de grond

Heeft u een kleine tuin en wilt u graag een klein zwembad in de grond? Of heeft u een grote tuin maar wilt u niet te veel plaats vrij maken voor een zwembad? Dan is een plunge pool perfect voor u. Een plunge pool is een klein zwembad dat puur gemaakt is ter ontspanning. Heerlijk wegdromen terwijl u baddert in uw kleine zwembad is natuurlijk geweldig. Wilt u alles weten over kleine zwembaden die wij deels en volledig in de grond kunnen plaatsen bij u thuis? Lees dan even verder!

Voordelen van een zwembad in de grond

Een zwembad in de grond is natuurlijk voor veel mensen een wens. Het is prachtig om een zwembad in uw tuin te hebben. De geluksmomenten en mooie momenten die u hierdoor krijgt is ongekend. Om u een beeld te geven van alle voordelen die zwembaden in de grond hebben, geven we u hieronder een evenwichtig verwachtingspatroon.

Geen horizonvervuiling

Eén van de voordelen van een zwembad in de grond is dat uw horizon niet vervuild raakt. Dat wil zeggen dat het uitzicht of bepaalde delen van de tuin niet verstoord en onderbroken wordt. Een zwembad in de grond zit namelijk in de grond verwerkt waardoor het uitzicht hetzelfde blijft als voordat u een zwembad had. Wanneer u een zwembad boven de grond plaatst dan heeft u optisch een kleinere tuin. Bij een inbouwzwembad is dit probleem er niet.

Luxe plaatje

Een ingegraven zwembad zorgt voor een luxueuze uitstraling. De tuin krijgt hierdoor meer smoel waardoor u en uw gasten het heerlijk vinden om in uw tuin te vertoeven.

Niet jaarlijks opzetten

Een ander voordeel is dat u het zwembad niet jaarlijks hoeft op te zetten. Een inbouw zwembad of ingegraven zwembad is blijvend, dit scheelt u in het voorjaar/zomer enorm veel tijd en energie. Hierdoor kunt u sneller genieten van het frisse zwembadwater.

inbouw zwembad

Makkelijker instappen

Een zwembad in de grond is veel makkelijker met instappen. U hoeft niet eerst een trappetje op voordat u het zwembad kunt betreden. Hierdoor is de kans op een val of ongeluk een stuk kleiner. Daarnaast kunt u een stuk comfortabeler wennen aan de temperatuur van het water doordat u heel eenvoudig even op de rand kunt genieten alvorens een spreekwoordelijk duikje te nemen. Ook is een klein zwembad vaak een stuk minder diep. Dit hoeft niet per se zo te zijn, maar kan het in en uitstappen wel eenvoudiger maken.

Meer mogelijkheden

Een inbouwzwembad heeft ook veel meer mogelijkheden. Denk maar eens aan luxe zwembadverlichting of aan een zwembadoverkapping. Ook glijbanen en duikplanken behoren tot de mogelijkheden. Bij een plunge pool kunt u er ook voor kiezen om zitplaatsen naar uw eigen wens aan te brengen. Plunge pools zijn op maat te maken en dus kunt u zelf kiezen waar en hoeveel zitplekken u plaatst. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanleg klein zwembad

Wilt u graag een klein zwembad in de grond en loopt u nog rond met allerlei vragen? Zoekt u een bedrijf die u kan voorzien van advies? Of zoekt u een hoveniersbedrijf die bekend is het met ontwerpen en aanleggen van kleine zwembaden? Hoveniersbedrijf Tuinier uit Krimpen aan den IJssel is voornamelijk actief in Zeeland, delen van Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en het zuidelijke deel van Noord-Holland. In deze regio’s leggen wij jaarlijks meerdere zwembaden aan. U kunt hierbij denken aan kleine zwembaden maar ook grote zwembaden. Met al deze ervaring zijn wij er van overtuigd dat wij ook uw zwembad project tot een goed einde kunnen leiden.

Vrijblijvend kennismaken

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? U kunt ons bellen, mailen maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen! Wij nemen ten alle tijde zo snel mogelijk contact met u op.

Misschien interessant?

hoveniersbedrijf rotterdam

Anderen bekeken ook